Βρεγμένα μαλλιά: 9 +1 εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Είναι άκρως εντυπωσιακά...

Υπάρχουν κι αυτά τα πρωινά, που πραγματικά ο χρόνος που έχεις να προετοιμαστείς είναι λίγος και το μόνο που προλαβαίνεις να κάνεις είναι ένα μπάνιο και να φύγεις τρέχοντας για τη δουλειά!

Υπάρχουν κι αυτά τα σαββατοκύριακα, όπως αυτό που έρχεται, που η θερμοκρασία σύμφωνα με τις προβλέψεις «θα χτυπήσει κόκκινο» και το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να σου συμβεί είναι να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με το πιστολάκι!

Expand player

Τι γίνεται, όμως, όταν θα πρέπει να βγεις και μάλιστα με βρεγμένα μαλλιά; Το wet hairlook θα σου λύσει τα χέρια!Εκτός από το γεγονός οτι θα κάνει το όλο look σου φρέσκο και δροσερό, το wet effect hairlook καθίσταται και ένα από τα μεγαλύτερα hair trends που επιλέγουν αρκετοί οίκοι μόδας για τα fashion shows τους (Alexander McQueen, Giambattista Valli, Balmain, Miu Miu, Holly Fulton, Thakoon, Anthony Vaccarello) κάνοντας διάφορα χτενίσματα .


Εμείς επιλέξαμε 10 χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις στα βρεγμένα μαλλιά σου και να δείχνεις πιο στιλάτη και εντυπωσιακή από ποτέ!

Είστε καλεσμένοι σε γάμο; Τα καλύτερα μυστικά από τον Δημήτρη Σταματίου για τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά (Βίντεο)

Μήπως είστε καλεσμένοι σε γάμο; Εδώ θα μάθετε τα καλύτερα μυστικά από τον Δημήτρη Σταματίου για τέλεια μαλλιά και μακιγιάζ!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι -μα όλοι- αποφασίζουν να παντρευτούν! Αποκλείεται λοιπόν να μην έχεις να πας κι εσύ έστω και σε έναν γάμο.


Το Youweekly.gr φρόντισε να σου δείξει βήμα βήμα πως θα πετύχεις το πιο κατάλληλο μακιγιάζ για μια τέτοια περίσταση, καθώς και την απόλυτη καλοκαιρινή τάση στα μαλλιά, αφού δεν είναι άλλο από το wet look. 4 +1 βασικοί κανόνες μακιγιάζ για αρχάριες!

Ο Δημήτρης Σταματίου είναι ένας από τους πιο περιζήτητους και αγαπημένους make up artist των επωνύμων, ετοίμασε για εσάς ένα βίντεο για να σας μάθει όλα τα μυστικά του για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βρήκαμε τα 5 καλυτερα χτενίσματα για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού!

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε τον πιο τέλειο κότσο του καλοκαιριού!

Διαβάστε περισσότερα θέματα ομορφιάς στο Youweekly.gr!