Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε τον πιο τέλειο κότσο του καλοκαιριού!

Είναι υπέροχος και για γάμο!

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε τον πιο τέλειο κότσο του καλοκαιριού!

Είναι υπέροχος και για γάμο! Η Κατερίνα Καινούργιου, έκανε τον τέλειο κότσο του καλοκαιριού!

Είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες παρουσιάστριες, που σε κάθε εμφάνηση της μας εντυπωσιάζει.

Αυτήν την φορά η Κατερίνα έκανε τον πιο τέλειο κότσο του καλοκαιριού! Αποφάσησε να κρατήσει το μακιγιάζ και τα ρούχα την όσο το δυνατόν πιο ήρεμα και να "παίξει" με πλεξούδες επάνω από τον κότσο αλλά και κάποιες ελευθερες τούφες. Το όλο look είναι απίστευτα ρομαντικό και κατάλληλο για γάμο!

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε τον τέλειο κότσο του καλοκαιριού!

Πως να φορέσεις το λευκό φόρεμα το καλοκαίρι, σαν την Κατερίνα Καινούργιου!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και μας εντυπωσιάζει με το στυλ της! Δες και εσύ πως θα φορέσεις το λευκό φόρεμα φέτος το καλοκαίρι, όπως αυτή!

Ωστόσο, τους καλοκαιρινούς μήνες αυτό είναι το φόρεμα που κερδίζει την αγάπη και την προσοχή μας. Και αυτό δεν είναι άλλο από το λευκό φόρεμα. Είναι εκείνο που από τη στιγμή που θα το φορέσουμε γνωρίζουμε πως έχει έρθει το καλοκαίρι. Μας φτιάχνει τη διάθεση, είναι εξίσου ευκολοφόρετο και μας προσφέρει την ευκαιρία να το συνδυάσουμε με διαφορετικά αξεσουάρ.

Αν τα παραπάνω δεν σας έχουν πείσει, το look της Κατερίνας Καινούργιου θα το κάνει σίγουρα. Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram, φορώντας ένα maxi λευκό φόρεμα. Συμπλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα πέδιλα, χρυσά σκουλαρίκια και φυσικά κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα εκτός από πολύ κομψό μας κάνει να θέλουμε να βρούμε αμέσως το ιδανικό λευκό φόρεμα του φετινού καλοκαιριού.

Κατερίνα Καινούργιου: Το look που πρέπει να αντιγράψεις!Κατερίνα Καινούργιου: Το look που πρέπει να αντιγράψεις!

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δίνει την καλύτερη εναλλακτική λύση αν δεν θες να βάλεις φόρεμα σε γάμο!

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δίνει την καλύτερη εναλλακτική λύση για το τι να φορέσεις σε γάμο, εάν δε θέλεις να βάλεις -πάλι- φόρεμα!

Ακολούθησε πιστά το σύνολό της και θα είσαι η πιο καλοντυμένη!

Βρισκόμαστε στην λεγόμενη «wedding season» και οι περισσότερες από εμάς είμαστε καλεσμένες σε αρκετούς γάμους μέχρι τον Σεπτέμβριο. Έχεις βρει το φόρεμα που θα φορέσεις στον πρώτο που θα πας ως καλεσμένη, την φούστα και το top που θα βάλεις στον δεύτερο και ήρθε η ώρα για το τρίτο wedding outfit το οποίο δεν θες να είναι σαν τα προηγούμενα. Και το να διαφοροποιηθείς σε πηγαίνοντας σε μία γαμήλια τελετή δεν είναι τόσο εύκολο.

Γι’ αυτό όποτε βλέπουμε κάποιο ενναλακτικό look που θα μπορούσαμε να φορέσουμε, όπως αυτό της Κατερίνας Καινούργιου που θα το δεις στην gallery, το σημειώνουμε και το αναλύουμε προσεχτικά. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε» στο OPEN TV, εμφανίστηκε με ένα μπλε printed σετ το οποίο αποτελούταν από ένα μακρύ κιμονό και ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή. Aν, λοιπόν, δεν σου αρέσουν οι συμβατικές εμφανίσεις και θες να κάνεις τη διαφορά, κάν'το όπως η Κατερίνα στον επόμενο γάμο που θα πας.

Καινούργιου

Καινούργιου

Καινούργιου