Ρούλα Κορομηλά: Θα γίνει trend του 2020 η σκιά που έβαλε στα μάτια της! Είναι ασημί και πάει σε όλες!

Εσύ ακόμα κάθεσαι;

Και όμως το έκανε η Ρούλα Κορομηλά! Αυτή η σκιά που επέλεξε για τα μάτια της, θα γίνει trend του 2020! Είναι ασημί και πάει σε όλες! Θα την λατρέψετε σίγουρα, μιας και ταιριάζει με όλα τα ρούχα! Plus, είναι αρκετά glam!

Αν θες και εσύ να λάμψεις στην καθημερινότητά σου, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα βήματα της γνωστής παρουσιάστριας!

Expand player

Η ίδια την συνδύασε με ένα υπέροχο κραγιόν σε ροζ απόχρωση. Αν πάλι δεν είσαι φαν του χρώματος, μπορείς να την συνδυάσεις είτε με μπεζ, είτε με κόκκινο για πιο βραδινές εξόδους!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει μια τεράστια ντουλάπα για να χωρέσει τα ρούχα της και τα παπούτσια της επίσης, αποδεικνύοντας πως είναι λάτρης της μόδας.

Ρούλα Κορομηλά: Στο υπνοδωμάτιο της γίνεται πανικός από καλλυντικά! Δεν χωράνε στην τουαλέτα της!

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να απέχει από το χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να δείξει βίντεο από το υπνοδωμάτιο της, με τα καλλυντικά να μην χωράνε στην τουαλέτα της και να γίνεται πανικός.

Η παρουσιάστρια αγαπά να περιποιείται τον εαυτό της. Θέλει να είναι λαμπερή και εντυπωσιακή όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και όταν χαλαρώνει στο σπίτι της, είτε μόνη είτε με την παρέα της.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει και αγαπημένες γωνίες από το σπίτι της. Όπως το σαλόνι της το οποίο είναι σχεδόν όλο σε λευκό χρώμα. Σε μια από τις αναρτήσεις της, είδαμε και το υπνοδωμάτιο της σε βίντεο.

Στην τουαλέτα της ή μπουντουάρ όπως το λένε κάποιες γυναίκες, έχει πολλά καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς τα οποία σε λίγο δεν θα χωράνε. Στην λεζάντα της είχε... τρολάρει τον εαυτό της και είχε γράψει: «Μα τι γίνεται μ όλα αυτά τα κουτάκια;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Στοιχεία σοκ για τη σπείρα πίσω από τη ληστεία στο σπίτι τους!

Ρούλα Κορομηλά: Στο σπίτι της έχει τεράστιο φωτιστικό! Κρέμεται πάνω από το τραπέζι της!

Διαβάστε περισσότερα θέματα ομορφιάς στο Youweekly.gr