Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Στοιχεία σοκ για τη σπείρα πίσω από τη ληστεία στο σπίτι τους!

Τι αναφέρει η Ασφάλεια Αττικής;

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Στοιχεία σοκ για τη σπείρα πίσω από τη ληστεία στο σπίτι τους!

Σοκ έχουν προκαλέσει τα στοιχεία που βγήκαν στην επιφάνεια για τη σπείρα που κρύβεται πίσω από τη ληστεία στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, με την Ασφάλεια Αττικής να μοιράζεται τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Real News, σε διάστημα τριών εβδομάδων, η συγκεκριμένη συμμορία των τεσσάρων οπλοφόρων έχει «χτυπήσει» τα σπίτια ενός εφοπλιστή και τεσσάρων επιχειρηματιών. Και τα πέντε θύματα είναι κάτοικοι των βορείων προαστίων.

Στο μεταξύ θυμίζουμε πως λίγες μέρες μετά τη ληστεία, ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τη γενναία γυναίκα του με τα πιο γλυκά λόγια!

Η πρακτική αλλά και οι κινήσεις των τεσσάρων κουκουλοφόρων έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» της Ασφάλειας Αττικής, καθώς εκτιμάται ότι σε όλες τις περιπτώσεις έχει «χτυπήσει» η ίδια συμμορία.

Σύμφωνα μάλιστα με τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής είναι να πρόκειται για οργανωμένη σπείρα Γεωργιανών μαφιόζων, οι οποίοι θεωρούνται εξπέρ στον συγκεκριμένο τομέα εγκλήματος, καθώς δρουν ως οργανωμένη ομάδα στα πρότυπα της «Κόζα Νόστρα» με ιεραρχία και εντολές.

Οι κακοποιοί παρακολουθούν το υποψήφιο θύμα τους ακόμα και κατά την προσέλευση στην εργασία του ή στις εξόδους ψυχαγωγίας. Με τον τρόπο αυτό έχουν στα χέρια τους ένα πλήρες οργανόγραμμα κινήσεων και τρωτών σημείων στις κατοικίες των ανθρώπων που έχουν βάλει στο μάτι.

Ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real News, κάπως έτσι εκτιμάται πως έγινε και στην περίπτωση της Καίτης Γαρμπή, την οποία φαίνεται να την ακολούθησαν από ένα σημείο της διαδρομής έως την οικία της, όταν τελείωσε με τις εμφανίσεις της στο κέντρο όπου τραγουδά, και έτσι κατάφεραν να την μπλοκάρουν, πριν μπει στο γκαράζ του σπιτιού της.

Καίτη Γαρμπή: Τι έκανε λίγες ώρες μετά την ληστεία;

Τι έκανε λίγες ώρες μετά την ληστεία η Καίτη Γαρμπή; Αφού έζησε τον τρόμο στο ίδιο της το σπίτι αποφάσισε να το ρίξει έξω για να "ξεσκάσει"!

Παρά τον εφιάλτη που είχε ζήσει η ίδια βρέθηκε κανονικά στο πόστο της στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον!

Μάλιστα ο κόσμος ήταν τόσο ενθουσιασμένος και υποστηρικτικός που η ίδια φαίνεται να τα ξέχασε όλα πάνω στην σκηνή. Δείτε και το βιντεάκι στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη!

Το γεγονός επισκίασε την μεγάλη χαρά του ζευγαριού, για την οποία επίσης σας είχαμε γράψει πρόσφατα....