Ευχάριστα νέα για τον Διονύση Σχοινά! Στο πλευρό του η Καίτη Γαρμπή!

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ευχάριστα νέα για τον Διονύση Σχοινά! Στο πλευρό του η Καίτη Γαρμπή!

Τα ευχάριστα νέα "έσκασαν" για τον αγαπημένο τραγουδιστή, Διονύση Σχοινά, και όπως είναι φυσικό, στο πλευρό του, έχει και την σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή.

Ο γνωστός τραγουδιστής δε σταματά να κάνει νέα βήματα στην μέχρι τώρα πολύ επιτυχημένη καριέρα του, έχοντας πάντα δίπλα του την Καίτη Γαρμπή, η οποία συνεχίζει να "κλέβει" τις εντυπώσεις μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη!

Ο πολυτάλαντος και αγαπητός τραγουδιστής εντάχθηκε στο δυναμικό της κουρφαίας ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας, υπογράφοντας το συμβόλαιό του με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο.

Η υπογραφή των συμβολαίων έγινε σε θερμό και χαρούμενο κλίμα, παρουσία όλου του team της Panik, που καλωσόρισε τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη.

Από τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής, το 1994, ο Διονύσης Σχοινάς κατάφερε να ξεχωρίσει. Δημιουργικός και αεικίνητος, αποτελεί έναν από τους διαχρονικούς και αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες, με μοναδικό στυλ.

Διονύσης Σχοινάς Panic Records

Στο ενεργητικό του έχει 12 albums και πολλά hit singles, με επιτυχίες όπως τα «Αν Μ’ Αγαπάς (Το Δαχτυλίδι)», «Ποτέ», «Είμαι Ακόμα Παιδί», «Συγκοινωνούντα Δοχεία», «Μου Ταιριάζεις», «Απομίμηση Αγάπης», «Μύκονος», «Τι Τρελά Μου Ζητάς», «Ταράμ Ταράμ Ταμ», «Χριστίνα», «Δε Θα Σε Αφήσω Ποτέ Μου», «Το Καλοκαίρι», «Το Πάρτι Μας», «Εδώ Στη Δουλειά» και «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου». Παράλληλα, μετρά αναρίθμητες sold out εμφανίσεις και ήταν ένας από τους πρώτους που καθιέρωσαν το live clubbing, έχει συνεργαστεί με επιτυχημένους δημιουργούς και καλλιτέχνες, έχει γράψει μουσική και στίχους και έχει συνεργαστεί δύο φορές με την Disney.

Σύντομα, ο Διονύσης Σχοινάς και η Panik Records θα αποκαλύψουν το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας άκουσμα!

Διονύσης Σχοινάς: Με την ανάρτηση που έκανε για την Καίτη Γαρμπή θα «λιώσετε»!

Με την ανάρτηση που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς για την Καίτη Γαρμπή θα «λιώσετε». Το ζευγάρι ακόμη και μετά από πολλά χρόνια γάμου είναι πολύ ερωτευμένο.

Μια απόδραση σημείωσαν σε χειμερινό προορισμό και έκαναν γνωστό το γεγονός στους διαδικτυακούς τους φίλους.

Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή, πόζαρε με χαμόγελο στο φωτογραφικό φακό του Διονύση Σχοινά και η φωτογραφία δημοσίευσε ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«#mylove #magicmoments #kaitigarbi #greece #happy #picoftheday #family #blessed #snow #model #modelofmylife», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.

Διονύσης Σχοινάς Καίτη Γαρμπή

Ο Διονύσης Σχοινάς είχε βρεθεί στο Καλό Μεσημεράκι και είχε αναφερθεί στην πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή.