Διονύσης Σχοινάς: Μίλησε για την Καίτη Γαρμπή και έβγαλαν "καρδούλες" τα μάτια του! Τι αποκάλυψε για το γάμο τους;

«Ποτέ δεν βγήκαν από το στόμα μας οι λέξεις "χωρισμός" και "διαζύγιο"»

Διονύσης Σχοινάς: Μίλησε για την Καίτη Γαρμπή και έβγαλαν

Για μία ακόμη φορά που μίλησε για την αγαπημένη του σύζυγο, Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς έβγαλε κανονικές "καρδούλες" στα μάτια του! Αναφέρθηκε στο γάμο τους και αποκάλυψε τα πάντα!

Ο γνωστός τραγουδιστής λίγες μέρες μετά την περιπέτεια που έζησε στο σπίτι του μαζί με την Καίτη Γαρμπή, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γάμο του με την Καίτη.

Για την πολυσυζητημένη ληστεία μίλησε και η Καίτη Γαρμπή μέσα από μία δημοσίευση της στο Instagram.

«Η σχέση μου με την Καίτη είναι καλύτερη από τότε. Εχουμε μεγαλώσει, η αγάπη μας έχει περάσει σε άλλο επί­πεδο. Λογικό είναι να έχει φύγει ο ενθουσιασμός που είχαμε τον πρώτο καιρό, αλλά γουστάρει πολύ ο ένας τον άλλο. Σαν γκόμενοι! Με την Καίτη ήμασταν πολύ τυ­χεροί. Κάναμε σχέση και ξέραμε πως δεν θα χωρίσουμε ποτέ. 'Οταν την είδα για πρώτη φορά, ήμουν μαζί με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Μάλιστα γύρισα και του είπα "Αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ!". Μπορεί να ακού­γεται εγωιστικό, αλλά έγινε έτσι ακριβώς όπως σου περιγράφω».

Όντως, ο Διονύσης περιγράφει τη σχέση τους με τον πιο όμορφο τρόπο. Δεν υπήρξαν άραγε δύ­σκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του γάμου τους;

«Σαφώς και έχουμε καβγαδίσει, αλλά ποτέ δεν βγήκαν από το στόμα μας οι λέξεις "χωρισμός" και "διαζύγιο"! Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χωρίσουμε και να πάρουμε διαζύγιο. Η πάγια τακτική που ακολουθώ εδώ και χρόνια είναι πως μόλις ανεβαίνουν οι τόνοι σε μια συζή­τηση, παίρνω το αυτοκίνητο μου και πάω μια βόλτα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Δεν έχω αφήσει ποτέ να ανέβουν τα ντεσιμπέλ στην κου­βέντα μας. Δεν το επιτρέπω ούτε στην Καίτη, αλλά ούτε και στον εαυτό μου να πούμε πράγματα για τα οποία μετά θα μετανιώσουμε. Ακόμα και το μάλωμά μας έχει όρια και ωριμότητα. Επίσης, ποτέ δεν έχει συμβεί να κοιμηθούμε χωριστά ύστερα από τσακωμό.

Το πολύ πολύ να γυρίσουμε πλάτη ο ένας στον άλλο. Κι αυτό για κάνα μισάωρο. Ξέρεις γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια; Επειδή δεν μιλάνε και δεν βγάζουν από μέσα τους αυτά που νιώθουν. Συν τοις άλλοις, δεν αφήνουν τον άνθρωπο τους να έχει ορισμένες ελευθερίες. Τι θέλει στην τελική ένας άντρας; Τα φιλαράκια του.

Στη δική μου περίπτωση, δεν αισθάνθηκα ποτέ την Καίτη να με εγκλωβίζει. Ίσα ίσα, μου έδινε ελευθερίες και με έκανε να την αγαπάώ ακόμα περισσότερο. Ήξερε ποιες ήταν οι ανάγκες μου: Να βλέπω τους φίλους μου, τον αδελφό μου και να είμαι μαζί της. Πάντα διατηρούσαμε τις ισορροπίες κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τη σχέση μας».

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ληστεία!

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Διονύσης Σχοινάς μετά την ληστεία και το τραγικό συμβάν που έζησε με την Καίτη Γαρμπή! Τι μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ωστόσο;

Ο τραγουδιστής, το απόγευμα της Κυριακής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία για τους θαυμαστές του!

Και αυτή η φωτογραφία ήταν με τον σκύλο τους, όπου έγραψε χαρακτηριστικά, «Άραγε ξέρεις ...?»

Το γεγονός επισκίασε την μεγάλη χαρά του ζευγαριού, για την οποία επίσης σας είχαμε γράψει πρόσφατα....