Ρούλα Κορομηλά: Στο σπίτι της έχει τεράστιο φωτιστικό! Κρέμεται πάνω από το τραπέζι της!

Εικόνα από μέσα!

Ρούλα Κορομηλά: Στο σπίτι της έχει τεράστιο φωτιστικό! Κρέμεται πάνω από το τραπέζι της!

Η Ρούλα Κορομηλά έχει διακοσμήσει το σπίτι της στα χρώματα που λατρεύει με το λευκό να βρίσκεται στα περισσότερα δωμάτια. Μάλιστα πάνω από το τραπέζι της, κρέμεται ένα τεράστιο και εντυπωσιακό φωτιστικό, που ζηλέψαμε.

Η παρουσιάστρια που αγαπήσαμε την δεκαετία του 90 λατρεύει να περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές στο σπίτι με την παρέα της και τις κολλητές της φίλες που βρίσκονται στο πλευρό της όποτε τις χρειαστεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες ή βίντεο τους.

Η Ρούλα Κορομηλά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ενώ μας έχει δείξει και διάφορες γωνίες του σπιτιού της, όπως το σαλόνι της το οποίο όπως θα δείτε άκρως εντυπωσιακό.

Σε μια από τις αναρτήσεις της επίσης, είδαμε και την τραπεζαρία της. Το τραπέζι της είναι από γυαλί, ενώ οι καρέκλες σε εκρού χρώμα. Πάνω από το τραπέζι της μας τράβηξε το βλέμμα το απίστευτο φωτιστικό που κρέμεται. Είναι σε χρώμα για να ταιριάζει με τις υπόλοιπες αποχρώσεις του σπιτιού, ενώ κρέμονται κρόσσια.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι

Δίπλα από την τραπεζαρία της που είναι το σαλόνι της έχει και τζάκι

Εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας τον χειμώνα, αφού λατρεύει να το ανάβει και να κάθεται με την παρέα της ή με τον σύντροφο της με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη. Μάλιστα, πρώτη φορά που μίλησε για εκείνον ήταν μέσα από μια ανάρτηση της, όπου φορούσε το πουκάμισο του γράφοντας «Έχουν το άρωμά του».