Ρούλα Κορομηλά: Μας έβαλε στο σαλόνι της και το γυάλινο τραπεζάκι της "βγάζει" μάτι! Έχει ασημένια διακοσμητικά!

Εικόνες από μέσα!

Ρούλα Κορομηλά: Μας έβαλε στο σαλόνι της και το γυάλινο τραπεζάκι της

Στο σαλόνι του σπιτιού της μας έβαλε η Ρούλα Κορομηλά και στο σαλόνι της το γυάλινο τραπεζάκι της "βγάζει" μάτι. Έχει παντού ασημένια διακοσμητικά.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από το σαλόνι της με την make up artist να την κάνει το μακιγιάζ.

Πίσω της, είδαμε το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της με τους τοίχους να είναι κατάλευκοι, όπως και οι καναπέδες. Το γυάλινο τραπεζάκι της βέβαια "βγάζει" μάτι, όπως και τα ασημένια διακοσμητικά της. Από γυαλί είναι και το τραπέζι της τραπεζαρίας της.

Ρούλα Κορομηλά: Στο σαλόνι της έχει τζάκι που θα σας αφήσει άφωνους! Κάτω έχει στρώσει λευκό χαλί!

Στο σαλόνι της η Ρούλα Κορομηλά έχει τζάκι που θα σας αφήσει άφωνους αφού είναι τεράστιο. Κάτω στο πάτωμα έχει στρώσει λευκό χαλί.

Η παρουσιάστρια «είδωλο» της ελληνικής τηλεόρασης, μπορεί να λείπει από τον χώρο, ωστόσο μέσω των social media μας ενημερώνει για την καθημερινότητα της.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλούς χώρους του σπιτιού της. Όπως πριν λίγες ημέρες το σαλόνι της.

Επίσης, είδαμε και το τζάκι όπου το κοσμεί και εκεί περνάει τις περισσότερες ώρες της η Ρούλα Κορομηλά με τους φίλους της.

Ρούλα Κορομηλά: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της! Θα τα «χάσετε» με τον καναπέ στο σαλόνι της!

Θα τα «χάσετε» με τον καναπέ που έχει στο σαλόνι της η Ρούλα Κορομηλά. Δημοσίευσε βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της.

Μπορεί εδώ και πολλά χρόνια η παρουσιάστρια να απέχει από την τηλεόραση και να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα media, ωστόσο μοιράζεται αρκετές στιγμές της στα social media.

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού της και πιο συγκεκριμένα του σαλονιού της.

Η Ρούλα Κορομηλά καθιστή μπροστά από το τραπεζάκι της, μας έδειξε το χώρο όπου απολαμβάνει χαλαρές στιγμές μαζί με φίλους της και πίσω ο λευκός καναπές της τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μπορεί να μην γνωρίζατε πως είναι το εσωτερικό του σπιτιού της, ωστόσο αυτό που επίσης δεν γνώριζε κανείς είναι την αλήθεια στην κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη.