Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει για πρώτη φορά για την υποτιθέμενη κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά!

«Ο παρουσιαστής που σκέφτεται εποχιακά νούμερα… το πληρώνουν αυτό κάποια στιγμή»

Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει για πρώτη φορά για την υποτιθέμενη κόντρα με την Ρούλα Κορομηλά!

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για πρώτη φορά για την υποτιθέμενη κόντρα της με την Ρούλα Κορομηλά!

Η παρουσιάστρια έδειξε στην εκπομπή της ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Με αφορμή το απόσπασμα που έπαιξε θέλησε να πει και δυο λόγια για την υποτιθέμενη κόντρα που υπήρχε ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες.

«Την ευχαριστώ πάρα πολύ που το είπε, γιατί πρέπει να λέμε κι ευχαριστώ στη ζωή. Έχει αξία που το λέει η ίδια και μετά από τόσα χρόνια. Πολλές φορές οι τίτλοι μπαίνουν για να μπουν και δημιουργούν μια κόντρα που μπορεί να μην υπάρχει.

Η πορεία μου έχει δείξει ότι δεν μου αρέσει να προκαλώ, ούτε να δημιουργώ αντιπαλότητες, ούτε να χαρακτηρίζω και να δημιουργώ προβλήματα σε άλλους παρουσιαστές. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ο κάθε παρουσιαστής τι διαδρομή θέλει να κάνει και τι θέλει να αφήσει πίσω του, πώς θέλει να τον θυμούνται, τι είναι αυτό που θέλει να μείνει.

Ο παρουσιαστής που σκέφτεται εποχιακά νούμερα… το πληρώνουν αυτό κάποια στιγμή. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να χαίρονται, αλλά στην πορεία όχι. Σε νοιάζει το μετά; Σε ενδιαφέρει ποιος θες να είσαι μέσα σε αυτό τον χώρο; Τι θα μείνει στο μυαλό των ανθρώπων» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: «Θα είχα αυτόν τον πόνο μέσα μου...»! Η αποκάλυψη με αφορμή της συνέντευξης της Ρούλας!

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το μωρό! Έμειναν όλοι «κάγκελο» στο άκουσμα της!

Μια αποκάλυψη για το... τρίτο μωρό της Ηλιάνας Χρυσικοπούλου έκανε η Ελένη Μενεγάκη. Έμειναν όλοι οι συνεργάτες της «κάγκελο» στο άκουσμα της.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ κοντά με το πάνελ της εκπομπής της και με τους περισσότερους εκτός από συνεργάτες είναι και καλοί φίλοι.

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη κοιτώντας την Ελιάνα Χρυσικοπούλου της είπε: «Κάτι μου λέει ότι το πολύ σε ένα χρόνο θα χτυπήσει το τηλέφωνο και κάποιος θα μας πει τα νέα σου ότι περιμένεις και τρίτο μωρό… Η Ελιάνα που μας έλεγε ότι ζορίστηκε…».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου προσπάθησε να αλλάξει θέμα αλλά χωρίς επιτυχία και παρουσιάστρια συνέχισε «Τα μωρά έρχονται… και λένε αυτούς τους γονείς θέλω» και συνέχισε «Πόσο φαίνεται ότι σου έχει κάνει καλό το δεύτερο μωρό… Εσύ θα κάνει και άλλο μωρό να θυμάσαι την ημέρα που σου το είπε η Ελένη! Είμαι σίγουρη, το νιώθω και κάνω πρόβλεψη για σένα…»!

Ελένη: Αδιανόητο! Χοροπήδαγε και σήκωνε το παντελόνι της! Η αποκάλυψη για τα κιλά της...

Ελένη Μενεγάκη μωρό