Ελένη: Αδιανόητο! Χοροπήδαγε και σήκωνε το παντελόνι της! Η αποκάλυψη για τα κιλά της...

Τι συνέβη;

Ελένη: Αδιανόητο! Χοροπήδαγε και σήκωνε το παντελόνι της! Η αποκάλυψη για τα κιλά της...

Αδιανόητο περιστατικό είδαμε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης. Η παρουσιάστρια χοροπήδαγε και σήκωνε το παντελόνι της. Η αποκάλυψη για τα κιλά της...

Δεν έχει κόμπλεξ και δεν διστάζει να αναφερθεί όχι μόνο στο όταν έχει χάσει κιλά, αλλά και στο όταν έχει... πάρει.

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη, όπως σηκώθηκε απότομα από τη θέση της, της έπεφτε το δερμάτινο παντελόνι που φορούσε και άρχισε να το ανεβάζει, ωστόσο... δεν ανέβαινε

Ελένη Μενεγάκη: Της φώναζαν να βγει έξω από το σπίτι! Πλημμύρισαν όλα και επικράτησε χάος!.

Έτσι, ξαφνικά ξεκίνησε να χοροπηδά για να καταφέρει να το ανεβάσει στην θέση του, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες της να γελάνε.

Ελένη παντελόνι

Ελένη: Απίστευτο συμβάν στο πλατό! Της άνοιξε το φόρεμα και φόρεσε... ποδιά!

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στο πλατό της εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Της άνοιξε το φόρεμα on air και φόρεσε... ποδιά για να μην φανεί τίποτα.

Καλεσμένοι της ήταν ο Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος μπήκε πρώτος στο πλατό και μόλις είδε το φόρεμά της της έδειξε το άνοιγμα που ήταν μεγάλο.

Στη συνέχεια μπήκε στο πλατό ο Δημήτρης Σταρόβας και τελευταία η Χρύσα Ρώπα και θεώρησαν πως για να φεύγει από το πλατό η παρουσιάστρια βρίσκονται εκτός αέρα.

Ελένη: Αδιανόητο σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής! Αντί για ψωμί είπε...

Ωστόσο, η Ελένη επέστρεψε έχοντας στα πόδια της μια ποδιά και τους είπε «Μην νομίζετε ότι δεν είμαστε στον αέρα…» και ο Δημήτρης Σταρόβας, η Χρύσα Ρώπα και ο Κώστας Σπυρόπουλος τα έχασαν!

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα

Alpha εκπομπή

Ελένη ατύχημα

Ελένη Μενεγάκη: Αδιανόητο ατύχημα on air! Άνοιξε το φόρεμα της στα πόδια! (Βίντεο)

Αδιανόητο ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη on air. Άνοιξε το φόρεμα της στα πόδια λόγω του σκισίματος που είχε και έγινε... κατακόκκινη.

Δεν ήταν δύσκολο να γίνει το λάθος, καθώς το συγκεκριμένο φόρεμα που επέλεξε ήταν πολύ sεxy στο κάτω μέρος. Μάλιστα, σήμερα είναι μια πολύ χαρούμενη ημέρα για την ίδια, αφού έχει γιορτή ο γιος της.

Η Ελένη Μενεγάκη μιλούσε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και του έλεγε: «Βλέπεις δίπλα σου τρεις γυναικάρες στη σειρά…» και τότε ο Δημήτρης είπε: «Την τρίτη άσ’ την»! Και τότε Μαντώ Γαστεράτου σηκώθηκε όρθια και του είπε «Γιατί ρε να με αφήσει» και του πέταξε ένα στυλό… όμως το στύλος δεν πήγε προς τον Δημήτρη...

Πετάχτηκε προς την παρουσιάστρια και στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, έκανε μία απότομη κίνηση και έγινε το ατύχημα.

Ελένη Μενεγάκη ατύχημα

Ελένη Μενεγάκη σκίσιμο πόδια

Ελένη Μενεγάκη άνοιξε το φόρεμα