Ελένη Μενεγάκη: Της φώναζαν να βγει έξω από το σπίτι! Πλημμύρισαν όλα και επικράτησε χάος!

Τι συνέβη;

Ελένη Μενεγάκη: Της φώναζαν να βγει έξω από το σπίτι! Πλημμύρισαν όλα και επικράτησε χάος!

Χάος επικράτησε στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη. Πλημμύρισαν όλα και της φώναζαν να βγει έξω να δει τι συμβαίνει και να λύσουν το πρόβλημα.

Άφωνους άφησε τους συνεργάτες της σήμερα η παρουσιάστρια. Έκανε μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς.

Η Ελένη Μενεγάκη νόμισε ότι ήταν μία βροχερή μέρα, αλλά δεν ήταν, καθώς είχε σπάσει το ποτιστικό της και είχε πλημμυρίσει η γειτονιά της.

Ελένη Μενεγάκη: Δημιούργησε πανικό στο δρόμο! Της ζητούσαν μια φωτογραφία και εκείνη τους «ακύρωνε»!

«Βγήκα στο μπαλκόνι μου και τα βλέπω όλα βρεγμένα και λέω «τι ωραία» και ξαφνικά ακούω «Ελένη βγες έξω….» και βγαίνω και τι να δω νερά έξω από το σπίτι να φεύγουν. Είχε σπάσει το ποτιστικό και… (πλημυρίσαμε)! Βροχή που νόμιζα εγώ ότι έριξε! Χαμός! Τώρα θα έρθει και η ΕΥΔΑΠ θα μου πει και αυτή τα νέα της. Έσπασε το ποτιστικό. Όλη η γειτονιά μου πλημμύρισε από εμένα… Ελπίζω να μην πότιζε όλη τη νύχτα! Χριστέ μου… Τελικά δεν ήταν μία βροχερή μέρα», αποκάλυψε.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Ελένη Μενεγάκη: Μυστικό ραντεβού σε ξενοδοχείο! Αποδεικτικά κατευθείαν από τους φωτογράφους!

Αποδεικτικά κατευθείαν από τους φωτογράφους για το μυστικό ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη σε ξενοδοχείο! Με ποιον ήταν;

Η παρουσιάστρια του ALPHA, αν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος, σπάνια κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, καθώς τις περισσότερες φορές μετά το τέλος της εκπομπής της και τη μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες της που ακολουθεί, επιστρέφει στο σπίτι της ή συνοδεύει τα παιδιά της στις δραστηριότητές τους.

Ελένη Μενεγάκη: Δημιούργησε πανικό στο δρόμο! Της ζητούσαν μια φωτογραφία και εκείνη τους «ακύρωνε»!

Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, ο φωτογραφικός φακός του YOU συνέλαβε την Ελένη δύο φορές (την Πέμπτη και την Παρασκευή) να μπαίνει από την κεντρική είσοδο σε μεγάλο ξενοδοχείο και να παραμένει εκεί για περισσότερο από τρεις ώρες.

Στα χέρια της, φυσικά, κρατούσε το αγαπημένο της tablet και, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το μυστικό της ραντεβού σε ένα από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου αφορούσε τη συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας L'oréal, με την οποία άλλωστε η παρουσιάστρια έχει μια πολύ σημαντική συνεργασία τα τελευταία χρόνια. Απ' ό,τι φαίνεται, κάποιο καινούριο διαφημιστικό project είναι στα σκαριά για το επόμενο διάστημα και η Ελένη έπρεπε να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Αν κρίνουμε, μάλιστα, και από το χαμόγελό της και κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο, όλα πήγαν όπως η ίδια επιθυμούσε.

Ελένη Μενεγάκη ραντεβού

Με ή χωρίς βέρα η Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που παίχτηκε στην εκπομπή της, έκανε για πρώτη φορά αποκαλύψεις για τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο, αναφερόμενη μάλιστα στη βέρα της. Όπως χαρακτηριστικά μάς αποκάλυψε... «μου αρέσει να φοράω τη βέρα μου, το έχω πιο πολύ ψυχολογικό ότι η βέρα αυτή έχει διαβαστεί και δεν θέλω να τη βγάλω από το χέρι μου. Για να τη βγάλω πρέπει να βγάλω και τον άνθρωπο που μου έβαλε τη βέρα. Το έχω γρουσουζιά». Βέβαια, όπως διακρίναμε στη φωτογραφία, η Ελένη δεν φορά βέρα στο δεξί της χέρι ως είθισται, αλλά στο αριστερό, μαζί με το διαμαντένιο δαχτυλίδι-δώρο του συζύγου της όταν της έκανε την πρόταση γάμου.

Ελένη Μενεγάκη ραντεβού

Οι προετοιμασίες για τα γενέθλια!

Ελένη Μενεγάκη τι συμβαίνει με τον ALPHA

Σε λίγες μέρες έχει τα γενέθλιά του ο γιος της Άγγελος, ο οποίος βρίσκεται έναν χρόνο πριν από την ενηλικίωση αφού θα κλείσει τα 17 του χρόνια. Η παρουσιάστρια ετοιμάζει από τώρα το πάρτι γενεθλίων του για το μεθεπόμενο Σάββατο, γιατί θέλει αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή, με όλα τα μέλη της οικογένειας μαζεμένα στο οικογενειακό τραπέζι.

Κείμενο από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό YOU

Φωτογραφίες: ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΓΚΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ