Τόσο καιρό το κάναμε λάθος! Η σωστή στιγμή που πρέπει να προσθέσουμε το αλάτι στα μακαρόνια είναι...

Έτσι θα βγουν πιο νόστιμα

Τα μακαρόνια είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα φαγητό παντός καιρού, καθώς είναι γρήγορο στην εκτέλεση, αλλά και νόστιμο. Ένα λάθος που κάνουμε πολλές φορές όταν μαγειρεύουμε μακαρόνια, είναι το πότε πρέπει να βάζουμε αλάτι στην κατσαρόλα με το νερό.

Αν αργεί το νερό να βράσει δεν φταίει το μάτι της κουζίνας, αλλά το αλάτι! Το αλάτι πρέπει να μπαίνει...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Expand player

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτσι θα κάνουν "κρατς" - Τα μυστικά για να βγαίνουν οι τηγανιτές πατάτες τραγανές

Το βάζουμε σε μια κανάτα με νερό και... - Το μυστικό για να καταλάβεις αν το αυγό είναι φρέσκο