Θες να δοκιμάσεις ένα πιο ιδιαίτερο mac n' cheese; - Το Pot Cauliflower είναι για σένα

Θα το λατρέψεις!

Είσαι λάτρης των ζυμαρικών; Αν ναι και θες να δοκιμάσεις ένα πιο ιδιαίτερο mac n' cheese σου έχουμε την λύση! Το Pot Cauliflower είναι για σένα και είναι ότι πιο νόστιμο έχεις δοκιμάσει! Είναι εύκολο και γρήγορο και δεν χρειάζεται να μπεις σε πολύ κόπο με αυτή τη συνταγή!

Το καλύτερο όλων; Τα κύρια συστατικά είναι τα μακαρόνια που σίγουρα έχει στο σπίτι σου και μια σος τυριού! Με λίγα λόγια μπορείς να το κάνεις στο άψε - σβήσε!

Expand player

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά όλα τα συστατικά, και την εκτέλεσε που θα απογειώσει την κλασσική συνταγή που έχουν λατρέψει όλοι.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ


1 ματσάκι κουνουπίδι
1/4 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι κρέμα
1 τυρί κρέμα, κομμένο σε κύβους
1 1/2 φλιτζάνια τυρί cheddar, τεμαχισμένο
1 κουτ. Σούπας σκόνη σκόρδου
1 κουτ. Σούπας κρεμμυδιού
1 κουταλάκι αλάτι
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

ΦΤΙΑΞΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ MAC N' CHEESE ΜΕ POT CAULIFLOWER

Πρόσθεσε νερό και κουνουπίδι στην κατσαρόλα σου. Η "κεφαλή" του κουνουπιδιού πρέπει να είναι στραμμένη προς τα επάνω, τα φύλλα στο κάτω μέρος. Κλείσε την κατσαρόλα σου και άφησέ το να μαγειρευτεί για 2 λεπτά με υψηλή πίεση. Αφού περάσει η ώρα, αφαιρέστε προσεκτικά το κουνουπίδι από την κατσαρόλα Διαχωρίστε το κεφάλι του κουνουπιδιού σε μικροσκοπικά φλοτέρ χρησιμοποιώντας τα χέρια σας.

Πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος, τους κύβους τυριού, το τυρί τσένταρ, την σκόνη σκόρδου, την σκόνη κρεμμυδιού, αλάτι και πιπέρι. Ανακάτεψε μαζί μέχρι να συνδυαστούν όλα και να λιώσει το τυρί. Τέλος πρόσθεσε τα άνθη του κουνουπιδιού στην κατσαρόλα και ανακάτεψε μέχρι το κουνουπίδι να καλυφθεί πλήρως από το τυρί.

Ωστόσο αν δεν σου αρέσει το κουνουπίδι, σου έχουμε και άλλο mac n' cheese που θα λατρέψεις! Γίνεται με ελληνικό τρόπο και είναι ακόμα πιο τέλειος και από τον κλασσικό Αμερικάνικο! Δεν θα μπορείς να σταματήσεις!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θες να φας πίτσα αλλά κάνεις και δίαιτα; Αυτή είναι η απόλυτη νέα εναλλακτική συνταγή!

Φτιάξτε γρήγορα και εύκολα κιμαδόπιτα με πράσο!

Διαβάστε περισσότερα θέματα συνταγών στο Youwekly.gr!