Προσοχή κίνδυνος: Αυτό είναι το ολέθριο λάθος όταν ξεπαγώνετε το κοτόπουλο

Νοικοκυρές, κάτι που πρέπει να γνωρίζετε

Ο καλύτερος και πιο υγιεινός τρόπος για την προετοιμασία/μαγείρεμα του κρέατος από κοτόπουλο είναι όταν είναι φρέσκο, αλλά, αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει τουλάχιστον να το παγώσετε και να το ξεπαγώσετε σωστά. Το κρέας από το κοτόπουλο παγώνει γρήγορα, αλλά απαιτεί πολύ χρόνο για να ξεπαγώσει.

Σε περίπτωση που θα πρέπει να προετοιμάσετε το κρέας γρήγορα, ποτέ μην το ξεπαγώσετε μέσα σε καυτό νερό. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήσετε έναν φούρνο μικροκυμάτων στην αντίστοιχη ρύθμιση για ξεπάγωμα κοτόπουλου. Αν έχετε λίγο περισσότερο χρόνο, ξεπαγώσετε το κατεψυγμένο κρέας μέσα στο ψυγείο.

Αλλά να θυμάστε, ότι αυτό θα χρειαστεί τουλάχιστον... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας

Έρχεται στα Lidl τις επόμενες ημέρες - Η ανακοίνωση για το νέο σούπερ προϊόν