Έρχεται στα Lidl τις επόμενες ημέρες - Η ανακοίνωση για το νέο σούπερ προϊόν

Οι πελάτες θα τα λατρέψουν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρχεται στα Lidl τις επόμενες ημέρες - Η ανακοίνωση για το νέο σούπερ προϊόν

Εσύ γνωρίζεις τι σημαίνει να είσαι vegan; Ενας νέος τρόπος ζωής είναι ο βιγκανισμός που βασική του αρχή είναι ο αποκλεισμός κάθε μορφής εκμετάλευσης και βαναυσότητας των ζώων.

Vegan είναι αυτός που με πλήρη συνείδηση δεν βλάπτει, σκοτώνει, χρησιμοποιεί οποιοδήποτε ζώο για τροφή, ένδυση ή οποιαδήποτε μορφή εκμετάλευσης τους.

Δεν είναι απλά χορτοφάγοι αλλά απέχουν συνειδητά από οποιοδήποτε προϊόν έχει παραχθεί από ζώο. Η φιλοσοφία τους παρουσιάζει αρκετές διαφοροποιήσεις ανάλογα με τα διάφορα μέρη του κόσμου, αλλά σε γενικές γραμμές είναι αντίθετη στην οποιαδήποτε ζωική εκμετάλλευση.

Οι vegans ακολουθούν αυστηρά φυτοφαγική διατροφή, δηλαδή αποφεύγουν κάθε τροφή που έχει ζωική προέλευση όπως το κρέας τα ψάρια τα οστρακόδερμα και τα έντομα τα γαλακτοκομικά, τα αυγά και το μέλι, καθώς επίσης αντικείμενα που είναι φτιαγμένα από μέρη των ζώων όπως μαλλί, δέρμα φτερά καθώς και προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Η βάση της φυτοφαγικής διατροφής περιλαμβάνει 5 βασικές ομάδες τροφών, δηλαδή τα λαχανικά, τα φρούτα, τα όσπρια, τα δημητριακά, και τους ξηρούς καρπούς.

Η vegan διατροφή σήμερα, λειτουργεί με αντικαταστάσεις και χρήσεις προϊόντων που δύσκολα έχουμε φανταστεί, σπάνια υστερεί σε κάτι ενώ συχνά προκαλεί και το ενδιαφέρον ατόμων που δεν μοιράζονται την ίδια ιδεολογία. Μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα των vegan είναι τα παράγωγα σόγιας, πηγή που προσφέρει -μαζί με τα μανιτάρια και μερικά δημητριακά- τις αναγκαίες ποσότητες πρωτεϊνών και η μελάσα, ιδιαίτερα πλούσια σε σίδηρο. Το αβοκάντο ή η μπανάνα είναι εξίσου δημοφιλή, καθώς λιωμένα λειτουργούν ως υποκατάστατο βουτύρου σε πολλές συνταγές ζαχαροπλαστικής.

Τα σούπερ μάρκετ Lidl, πέρα από τις σούπερ προσφορές που έχουν αυτή την εβδομάδα στα προϊόντα τους και έχουν κάνει χαρούμενους τους πελάτες τους, ετοιμάζονται να εισέλθουν στον βιγκανισμό, όπως ανακοίνωσαν μάλιστα στην επίσημη σελίδα τους στο instagram.

Η ανακοίνωση των Lidl

"O vegan Ιανουάριος έρχεται στα Lidl & φέρνει γεύσεις από όλον τον κόσμο… για όλον τον κόσμο! Ώρα να κεράσεις τον μπαμπά vegan pizza & την μαμά vegan burger, και κάτι μας λέει ότι… θα τα λατρέψουν!"

TAGS