"Από Δευτέρα 3/1..." - Θα δημιουργηθούν ουρές στα ταμεία των Lidl μετά τις γιορτές

Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Με σούπερ προσφορές ξεκινάνε τα Lidl και από τη νέα χρονιά. Μπορεί σήμερα 1/1 λόγω Πρωτοχρονιάς τα σούπερ μάρκετ να είναι κλειστά, ωστόσο, από την Δευτέρα 3/1 ξεκινάνε δυναμικά για το έτος 2022 με μοναδικές τιμές σε πολλά από τα προϊόντα τους.

Την ανακοίνωση έκαναν μέσα από την επίσημη σελίδα τους, αναρτώντας μερικές από τις προσφορές τους. Οι τιμές λοιπόν, έχουν πέσει σχεδόν στα μισά και θα δημιουργηθούν ουρές στα ταμεία με τον κόσμο που θα... τρέξει για να τις προλάβει.

Έτσι μετά την κίνηση ανθρωπιάς, τα Lidl για ακόμη μια φορά δείχνουν πως θέλουν να είναι πρώτοι σε όλα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά σούπερ μάρκετ.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Προσφορές Lidl από Δευτέρα 3/1

Σε ποιους απαγορεύεται η είσοδος στα σούπερ μάρκετ των Lidl από εδώ και πέρα

Η συνεχής αύξηση των κρουσμάτων και η μετάλλαξη όμικρον ανάγκασαν την κυβέρνηση να προβεί σε νέα μέτρα για την διαφύλαξη των πολιτών. Τα μέτρα αυτά πέρασαν και στα σούπερ μάρκετ και επηρέασαν και τα Lidl (δείτε εδώ πώς διαμορφώνονται τα ωράρια).

Από την Παρασκευή 24/12, 06:00 το πρωί ισχύουν όλα τα παρακάτω:

  • Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους χωρίς καμία εξαίρεση.
  • Ειδικά για τους κλειστούς χώρους των super markets και των ΜΜΜ υποχρεωτική είναι η χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας υψηλής προστασίας ΚΝ95.
  • Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις.
  • Οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα θα υποχρεούνται να κάνουν διαγνωτιστικό τεστ την 2η και 4η ημέρα μετά την είσοδό τους.
  • Ισχυρή σύσταση σε όλους τους πολίτες να κάνουν τεστ πριν από τις κοινωνικές συναθροίσεις.
  • Προσοχή σε επαφές με ηλικιωμένους και με άτομα των ευπαθών ομάδων.

Lidl ωράριο

TAGS