Βάζετε ελαιόλαδο και ρίγανη στη φέτα; Μην το ξανακάνετε ποτέ γιατί...

Δώστε βάση!

Η φέτα έχει πάρει τον τίτλο του "εθνικού μας τυριού" και όχι άδικα μιας και δύσκολα θα την συναντήσεις σε κάποια άλλη χώρα. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να τη σερβίρουμε είναι με ελαιόλαδο και ρίγανη. Γιατί μια τέτοια συνήθεια χρόνων μπορεί να αποτελεί λάθος;

Το ελαιόλαδο όπως έχουμε δει άπειρες φορές κάνει θαύματα στην υγεία μας, εδώ μπορείτε να δείτε τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας. Κι όμως, μερικές φορές το χρησιμοποιούμε με τον πιο λάθος τρόπο. Μπορεί να ακούγεται γευστικότατος ο συνδυασμός, φέτας, ελαιόλαδου και ρίγανης όμως, επειδή και τα τρία αυτά υλικά έχουν ιδιαίτερα έντονη γεύση... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τόσο καιρό το κάναμε λάθος! Η σωστή στιγμή που πρέπει να προσθέσουμε το αλάτι στα μακαρόνια είναι...

Κάνουν καλό στα μάτια, στα οστά και... - Οι λόγοι που πρέπει να εντάξεις τα κολοκυθάκια στην διατροφή σου