Προσοχή! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας!

Σας αφορά!

Μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. Θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών Λαμίας λόγω εκτέλεσης εργασιών στην περιοχή του κόμβου της Θήβας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα, από 17:00 έως 07:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθώς και την Πέμπτη από 17:00 έως 07:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Expand player

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέσω παράπλευρης οδού

Στο ρεύμα προς Λαμία:
Πλήρης αποκλεισμός του Αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και υποχρεωτική έξοδος στον κόμβο της Θήβας (89,835 χ/θ).
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω του δεξιού παράπλευρου (περίπου μέχρι την 90,300 χ/θ), όπου θα γίνεται ξανά είσοδος στον Αυτοκινητόδρομο.
Από την 90,200 χ/θ έως την 91,800 χ/θ, θα πραγματοποιηθεί μονοδρόμηση του δεξιού παράπλευρου και η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται μόνο μέσω του αριστερού παράπλευρου. Στις αγροτικές κάθετες οδούς, θα τοποθετηθούν πινακίδες απαγόρευσης της αριστερής στροφής.

Σοκ! Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην Αθηνών - Λαμίας!

Στο ρεύμα προς Αθήνα
Πλήρης αποκλεισμός του Αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και υποχρεωτική έξοδος στον κόμβο της Θήβας (89,835 χ/θ).Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω του αριστερού παράπλευρου και στη συνέχεια μέσω του δεξιού παράπλευρου, ενώ η είσοδος στον Αυτοκινητόδρομο θα πραγματοποιείται ξανά μέσω του Α/Κ Ριτσώνας (75,525 χ/θ).
Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Λαμία, στον κόμβο Θήβας (89,835 χ/θ).
Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στον κόμβο Θήβας (89,835 χ/θ).

Κατά τις ώρες που δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες, θα εφαρμόζεται αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση προς Λαμία, από την 88,800 χ/θ έως την 89,350 χ/θ.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης! Νεκρός ο...

Τραγικό θάνατο βρήκε ο γνωστός προπονητής του Tae Kwon Do, Κρις Κύργιας, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στον Πλαταμώνα, στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Ο 67χρονος προπονητής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, λίγο πριν από τα διόδια του Πλαταμώνα, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και να χάσει τη ζωή του.

Η 28χρονη συνεπιβάτης του τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα. Το ένα μετέφερε τον άτυχο 67χρονο στο νοσοκομείο της Κατερίνης όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε, ενώ το δεύτερο μετέφερε την κοπέλα στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ποιος ήταν ο Κρις Κύργιας

Ο Κρις Κύργιας ήταν «θρύλος» στο χώρο Tae Kwon Do και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλες τις ηλικίες. Μάθαινε στα μικρά παιδιά τα μυστικά του αθλήματος, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε από Κορέα και Αυστραλία, έχοντας κατορθώσει να αποκτήσει τα 9 DAN, φτάνοντας πλέον στον ύπατο βαθμό Grand Master.

Μάλιστα τότε είχε γιορτάσει το γεγονός σε γνωστή ταβέρνα, παρέα με τον πρώην Δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη, τον ογκολόγο καθηγητή Γιώργο Κύργια και τον πλαστικό χειρουργό Βασίλη Τσιόγκα, αναρτώντας και τη σχετική φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στην Πάτρα: Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου!

Ρέθυμνο: Δίνει μάχη με τη ζωή ο δίχρονος που έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!