Σοκ στα Χανιά: Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι και...

Ποια η κατάσταση υγείας του;

Σοκ προκάλεσε η είδηση στα Χανιά και όχι μόνο... όταν έγινε γνωστό ότι άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι και...

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και ο νεαρός φαίνεται πως είχε ανέβει στα κάγκελα στο ενετικό λιμάνι και άγνωστο πως, έπεσε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να χρειαστεί η συνδρομή της πυροσβεστικής.

Expand player

Χανιά: Υπάλληλοι του δήμου έκοψαν τα κάγγελα

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με τρεις υπαλλήλους που έκοψαν τα σίδερα και άνοιξαν τον χώρο δίνοντας πρόσβαση στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Σοκ στα Χανιά: Σφαίρα πέτυχε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο! Τι βρήκαν οι γιατροί;

Το τοπικό μέσο της Κρήτης σημειώνει πως η υγεία του νεαρού δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας. Συγκεκριμένα, πέρα από κάποια ορθοπεδικά τραύματα, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκ στα Χανιά: Άνδρας απαγχονίστηκε στο περιβόλι του!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Χανίων η νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε σήμερα στον Αλικανό.

Πρόκειται για έναν 80χρονο άνδρα, τον οποίο βρήκε η σύζυγος του απαγχονισμένο στο περιβόλι του σπιτιού τους και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο ωστόσο ο 80χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε αυτή του την πράξη.

Σοκ στα Χανιά: Αυτοκίνητο έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω σε άνδρα!

Σοκ στα Χανιά. Αυτοκίνητο έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω σε άνδρα. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Πιο συγκεκριμένα, πεζός άνδρας περνούσε από διάβαση, είδε τον δρόμο για να περάσει, αλλά δεν είχε υπολογίσει ότι ένας οδηγός οχήματος θα έκανε όπισθεν στα... τυφλά και θα έπεφτε πάνω του. Ευτυχώς δεν χτύπησε και κατάφερε να γλυτώσει από σοβαρό ατύχημα.

Ο ίδιος ανέβασε το σχετικό βίντεο και σχολίασε πως «ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει», ενώ τόνισε ότι αν δεν είχε βάλει τις φωνές να τον ακούσει ο οδηγός, θα τον είχε «πατήσει» κανονικά. Σοβαρό τροχαίο στον Ωρωπό! Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" σε δέντρο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στα Χανιά: 25χρονος πυροβόλησε 56χρονο!

Σοκ στα Χανιά: Γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι της!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!