Έκτακτο! Τροχαίο στην λεωφόρο Λαυρίου!

Υπάρχει τραυματίας!

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα πριν από λίγο στη λεωφόρο Λαυρίου, το οποίο άφησε πίσω του έναν τραυματία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Τροχαία, το ατύχημα έγινε στην άνοδο στο ύψος της Παιανίας και εμπλέκονταν δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανές.

Expand player

Να θυμίσουμε πως το πρωί της Πέμπτης έλαβε χώρα ένα φονικό δυστύχημα στην περιοχή της Ξάνθης, αφήνοντας πίσω δύο νεκρούς.

Προς το παρόν το σημείο παραμένει αποκλεισμένο από την Τροχαία, ενώ οι συνθήκες του δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ένας νεαρός άνδρας.

Τροχαίο σοκ στις Σέρρες! Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 6 μέτρων και άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο!

Ένα τροχαίο σοκ έγινε στις Σέρρες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 6 μέτρων και άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο!

Σε χαράδρα έξι μέτρων έπεσε το ΙΧ που οδηγούσε ένας 70χρονος στις Σέρρες όταν το αμάξι εξετράπη της πορείας του -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του ηλικιωμένου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Άνω Βροντού, το απόγευμα της Τρίτης. Για τον απεγκλωβισμό του 70χρονου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ απο το σημείο τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Σερρών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Στις 4:30 περίπου το απόγευμα ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας ότι ένα τζιπάκι ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε κάτω από τον δρόμο και ότι υπάρχει άνθρωπος εγκλωβισμένος. Αμέσως κινητοποιήθηκε το διασωστικό σώμα της υπηρεσίας και μετέβη στον τόπο του συμβάντος. Απεγκλωβίσαμε με γρήγορες κινήσεις το εγκλωβισμένο άτομο το οποίο παρελήφθη από ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο», ανέφερε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.

Ακόμη ένα τροχαίο που είχε προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο, ήταν το θανατηφόρο δυστύχημα που είχε γίνει πριν λίγες ημέρες στα Χανιά!

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και άφησε νεκρό έναν 32χρονο ποδηλάτη!

Τροχαίο σοκ στην Λαμία! Επέστρεφαν από γάμο αλλά είχαν ραντεβού με τον θάνατο!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr