Τροχαίο σοκ στην Λαμία! Επέστρεφαν από γάμο αλλά είχαν ραντεβού με τον θάνατο!

Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Τροχαίο σοκ στην Λαμία! Επέστρεφαν από γάμο αλλά είχαν ραντεβού με τον θάνατο!

Τροχαίο σοκ στην Λαμία και οι άτυχοι άνθρωποι επέστρεφαν από γάμο αλλά είχαν ραντεβού με τον θάνατο! Προσοχή - Οι εικόνες είναι σκληρές!

Σε τραγωδία κατέληξε τα ξημερώματα η έξοδος μιας οικογένειας στη Λαμία: Η τετραμελής οικογένεια είχε παραστεί σε ένα γάμο, αλλά κατά την επιστροφή στο σπίτι, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος πατέρας συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που βγήκε από παράδρομο. Επί τόπου σκοτώθηκε ο πατέρας, πολύ σοβρά τραυματισμένη είναι η μητέρα, ενώ ελαφρύτερα είναι τα δύο κοριτσάκια τους, αλλά και οι δύο επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου.

Αναλυτικά, όπως, μεταδίδει το lamiareport.gr η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00' τα ξημερώματα στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια "Σερδάρη".

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην εθνική Πατρών-Πύργου!

τροχαίο Λαμία


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαύρο Mercedes, στο οποίο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία. Την ίδια στιγμη από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα βγήκε το BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.

Τροχαίο Λαμία εικόνες

Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός της Mercedes και να τραυματιστεί σοβαρά η γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επίσης επέβαιναν και τα δυο κοριτσάκια του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας περίπου 8-10 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους.


Οι δυο νεαροί από το BMW παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

Τροχαίο Λαμία μετά από γάμο

Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στην επιστροφή τους είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Τροχαίο γάμος Λαμία

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο σημείο.

Τροχαίο σοκ στην Καβάλα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά την πτώση του αυτοκινήτου του σε ρέμα!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καβάλα η είδηση πως άνδρας βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο μετά την πτώση του αυτοκινήτου του σε ρέμα.

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο όταν άντρας βρέθηκε νεκρός στην Καβάλα! Ο άντρας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Ο 55χρονος αγρότης ανασύρθηκε νεκρός.

Τραγωδία σε τροχαίο στη Ρόδο! Αμάξι έπεσε μέσα στη θάλασσα- Νεκρός ο οδηγός!

Ο άτυχος άνδρας εθεάθη από συμπολίτες του για τελευταία φορά σε κατάστημα εστίασης του Δάτου από όπου και αναχώρησε μεταξύ 01:00 και 02:00. Τραγωδία στην Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός αγρότης! (photos)

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2019 ένας 55χρονος αγρότης από το χωριό Δάτο του πρώην Δήμου Φιλίππων στην Καβάλα όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα σε παρακείμενο ρέμα.

Το όχημά του βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα από διερχόμενο οδηγό μέσα στο ρέμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο γεφυράκι στη θέση «Πύργος», μεταξύ Δάτου-Μικροχωρίου.

Τραγωδία στην Καβάλα

Πηγή: athensmagazine.gr