Φωτεινή Ντεμίρη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος που απέκτησε με τον Χάρη Γρηγορόπουλο - Πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 "Παγιδευμένοι"

Έχουν και μία υπέροχη κόρη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία έχει γράψει ιστορία με τον ρόλο της Κανέλλα στη σειρά του ΑΝΤ1 "Το Καφέ της Χαράς", παντρεύτηκε το 1994 τον Χάρη Γρηγορόπουλο, ο οποίος πρωταγωνιστούσε επίσης στο σίριαλ, ως ο αγαπημένος όλων Τρελαντώνης. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Μαρίνα η οποία ήρθε στον κόσμο δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, το 1996, και τον Τίτο, ο οποίος γεννήθηκε το 1998.

Έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή και την οικογένειά τους γενικότερα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο υπάρχουν στιγμές που ούτε οι ίδιοι δεν αντιστάθηκαν να μοιραστούν με τον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αποφοίτηση της κόρης του ζευγαριού, κατά την οποία την καμάρωναν συγκινημένοι (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Αυτός είναι ο γιος της Φωτεινής Ντεμίρη και του Χάρη Γρηγορόπουλου

Υπερήφανοι αισθάνονται και για το μικρότερο παιδί τους, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματά τους και έχει ενταχθεί στον χώρο της υποκριτικής με επιτυχία. Αποφοίτησε αρχικά από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάνιο και Λυκείο Παλλήνης και ενώ αρχικά ξεκίνησε να σπουδάζει στο ΠΑΔΑ, στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων συγκεκριμένα, τον κέρδισε η Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 2022.

Έκτοτε έχει παρακολουθήσει και πολλά σεμινάρια θεάτρου με τον Ανδρέα Μανωλικάκη και με την Ελένη Σκότη, έχει κάνει σπουδές και στο πιάνο, ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική παραγωγή και σύνθεση.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, έκανε πολλές εμφανίσεις σε επιτυχημένες σειρές σε διάφορα κανάλια, με όλο τον κόσμο να τον θαυμάζει. Συμμετείχε στην Παραλία στην ΕΡΤ και στο Ναυάγιο του MEGA, ενώ στις αρχές Απριλίου έκανε την εμφάνισή του και στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις αποψινές εξελίξεις).

Φωτεινή Ντεμίρη Χάρης Γρηγορόπουλος γιος