Χάρης Γρηγορόπουλος – Φωτεινή Ντεμίρη: Συγκινημένοι στην ορκωμοσία της κόρης τους

Την καμάρωσαν πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χάρης Γρηγορόπουλος – Φωτεινή Ντεμίρη: Συγκινημένοι στην ορκωμοσία της κόρης τους

Η κόρη της Φωτεινής Ντεμίρη και του Χάρη Γρηγορόπουλου έχει μεγαλώσει αρκετά και αυτό είναι κάτι που έγινε ευρέως αντιληπτό όχι μόνο από τις φωτογραφίες, που βλέπουμε κατά καιρούς στο Instagram αλλά κυρίως από την ευχάριστη είδηση, που έγινε γνωστή.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου η νεαρή ορκίστηκε, καθώς ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ως Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και φυσικά οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στο πλάι της. Είναι γεγονός, πως η στιγμή της ορκωμοσίας είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και κάθε γονιός απολαμβάνει το αίσθημα της υπερηφάνειας για το επίτευγμα του παιδιού του.

H κόρη της Φωτεινής Ντεμίρη και του Χάρη Γρηγορόπουλου πήρε πτυχίο

Ντεμίρη - Γρηγορόπουλος

«Έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου, όταν έψαχνα δουλειά»

Η ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Τετάρτης, και αποκάλυψε πως νεότερη είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

H ηθοποιός τόνισε στο Πρωινό: «Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά που συμβαίνουν. Καλά κάνουν οι γυναίκες αυτές και βγαίνουν και τα καταγγέλλουν! Πρέπει να το σκέφτεται ο καθένας όταν είναι να κάνει κάτι που θα βλάψει τον άλλον, να το κάνει ασυλλόγιστα έτσι, επειδή έχει μία εξουσία…»!

Και πρόσθεσε η Φωτεινή Ντεμίρη: «Είχα ακούσει μια περίπτωση παλιότερα και γι’ αυτό πρόσεχα. Αν συνέβαινε κάτι που θα έπεφτε στην αντίληψή μου, θα τον υπερασπιζόμουν…»!

Και υπογράμμισε: «Εγώ έχω βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου, όταν έψαχνα να βρω δουλειά ως γραμματέας. Ήμουν φοιτήτρια… το τι υπήρχε εκεί έξω, τι χυδαιότητα συνάντησα… Σε μία περίπτωση έτρεμα, μου είχε συμβεί κάτι δυσάρεστο και ευτυχώς το κατάφερα και το σταμάτησα… Δεν συμβαίνει μόνο στη δουλειά μας»

«Έχω ακούσει για δύστροπους ανθρώπους στον χώρο μας και προφύλαξα τον εαυτό μου»

Την ίδια στιγμή, και ο Παύλος Χαϊκάλης τοποθετήθηκε στο ζήτημα.