Γιάννα Τερζή: «Πρώτη φορά το λέω!» - Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον κακοποιητή της

«Μέσα μου πέθαινα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννα Τερζή: «Πρώτη φορά το λέω!» - Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον κακοποιητή της

Η Γιάννα Τερζή, το απόγευμα της Τρίτης 30 Απριλίου, βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και άνοιξε την καρδιά της για την περιπέτεια υγείας της μετά τη διάγνωση με όγκο, "λυγίζοντας" μπροστά στους παρουσιαστές (δείτε εδώ), ενώ μίλησε και για την κακοποίηση που υπέστη όσο προετοιμαζόταν για την Eurovision, πριν από έξι χρόνια περίπου.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο από πρόβες που έκανε για την τότε εμφάνισή της, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την κακοποιητική εμπειρία που έζησε, χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες (δείτε εδώ το βίντεο). Αυτή τη φορά εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Η εξομολόγηση της Γιάννας Τερζή για την κακοποίηση που δέχθηκε την περίοδο της Eurovision

«Είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, όπου για προσωπικούς του λόγους και προσωπικές του βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του, όλα τα μέσα που είχε, λυτούς και δεμένους, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα και η αποστολή κι εγώ. Προσωπικό δεν μπορούσε να είναι γιατί εγώ μόλις είχα γυρίσει από την Αμερική. Θεώρησε ότι πρέπει να με κακοποιήσει ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο», αποκάλυψε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξεκίνησα καθημερινά να έχω εκφοβιστικά τηλέφωνα με ψευδείς πληροφορίες που "σπάγανε" το ηθικό μου και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν το κλίμα αποτυχίας μέσα στην ομάδα. Μέχρι που το σταμάτησα λέγοντας ότι θα πάρω τον δικηγόρο μου. Προσπαθούσα να κρατήσω μία ισορροπία γιατί διακινδυνεύονταν πολλά. Μετανιώνω που δεν βγήκα όταν έπρεπε να μιλήσω τότε, γιατί έφαγα τόσο μεγάλό ζόρι που κόστισε 100% στην ψυχική μου υγεία, αλλά και στη σωματική μου υγεία. Πρώτη φορά το λέω. Δεν το έχει ξανακούσει κανένας».

«Τίποτα δεν έτυχε, ήταν όλα από το χέρι αυτού του κακοποιητικού ατόμου. Ήμουν "παγωμένη" εκείνο το βράδυ. Το έβλεπε ο κόσμος στο πρόσωπό μου. Χάρηκα κάποιες στιγμές με τους συνθέτες μου, που είναι μέχρι και σήμερα φίλη μου, τα φωνητικά, τη μαμά μου, το make up, τα μαλλιά... Μέσα μου πέθαινα. Τον άφησα γιατί με φόβιζε πολύ. Ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ζήτησα βοήθεια, αν και θα μπορούσα. Ήταν πολύ χειριστικός και δεν χειραγωγούσε μόνο εμένα. Μου χαλούσε ότι έχτιζα. Πού να σου μείνει ο ενθουσιασμός και η χαρά. Έχει τελειώσει για εμένα γιατί μπορώ να μιλήσω πια. Δεν μπορώ να κατονομάσω για ευνόητους λόγους. Αυτή η εξομολόγηση που κάνω είναι λίγο λυτρωτική για εμένα. Είναι και η απάντηση σε όσους λένε ότι ποτέ δεν λέω τι έγινε πραγματικά», επισήμανε, ενώ ανέφερε πως κι άλλα άτομα έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις με το ίδιο άτομο.