«Ποια είναι η Δέσποινα και ποια η Μελίνα;» - Αγνώριστες Βανδή & Νικολαΐδη στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δέσποινα Βανδή όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει τον εαυτό της και το σώμα της κάνοντας καθημερινά γυμναστική. Τα βήματά της ακολουθεί και η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία και όσο βρίσκεται στο Λονδίνο για τις σπουδές της, αλλά και κάθε φορά που επιστρέφει στην Ελλάδα για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της, που τη χάνεις που τη βρίσκεις, στο γυμναστήριο θα είναι.

Στην Αθήνα, μάλιστα, έχει έναν παραπάνω λόγο να βρίσκεται σε αυτό τον χώρο, καθώς ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, έχει δικό του γυμναστήριο (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού στα μπουζούκια). Εκεί βρέθηκαν και το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου, όπως αποκάλυψε με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok η τραγουδίστρια.

Το εντυπωσιακό βίντεο της Δέσποινας Βανδή με την Μελίνα Νικολαΐδη στο γυμναστήριο του Πολυχρονιάδη

Μητέρα και κόρη έκαναν μαζί γυμναστική, με τη νεαρή να σηκώνει από τα πόδια την μητέρα της, με εκείνη γεμάτη περηφάνεια να γράφει στη λεζάντα: «Κάποτε την σήκωνα εγώ!!!». Τα σχόλια πήραν "φωτιά" στη συνέχεια, με τους ακόλουθούς της να μην ξεχωρίζουν ποια είναι ποια, ενώ τις αποθέωναν για το παράδειγμα που δίνουν.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτός θα είναι ο δεύτερος κουμπάρος τους - Ο γάμος θα γίνει το 2025