Μελίνα Νικολαΐδη: Τα τρυφερά τετ α τετ με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη στα μπουζούκια - Του τραγουδούσε στο αυτί και του χόρευε

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα τους διασκέδασαν η Μελίνα Νικολαΐδη με τον σύντροφο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Το ζευγάρι που μετράει σχεδόν δυο χρόνια σχέσης, ζει στο έπακρο τη σχέση του και τον έρωτα του στο "κόκκινο". Από την ημέρα που η κόρη της Δέσποινας Βανδή ανακοίνωσε τη σχέση τους και δεν την κρύβει πλέον, πραγματοποιεί με τον σύντροφό της πολλές δημόσιες εμφανίσεις και είναι ιδιαίτερα διαχυτική μαζί του.

Πρόσφατα λοιπόν, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, με την μελαχρινή νεαρή κούκλα να σιγοτραγουδά τραγούδια του Νίκου Οικονομόπουλου στο αυτί του Αλέξανδρου και να του χορεύει.

Η λαμπερή εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στο πλευρό του συντρόφου της

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στον έναν ώμο. Όπως κάθε φορά έδειχνε άκρως εντυπωσιακή.

Να σημειώσουμε πως ο σύντροφος της έλειπε από τα 20α γενέθλια της - δείτε το λόγο.

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μπουζούκια

Μελίνα Νικολαΐδη σύντροφος

Η άγνωστη ιστορία Νικολαΐδη & Πολυχρονιάδη στο καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή

Το βράδυ της Τετάρτης 13/12 πραγματοποιήθηκε το πάρτι στο μαγαζί, που διατηρεί ο γυμναστής στη Γλυφάδα με τη Μελίνα να βρίσκεται στο πλευρό του καλού της. Με αφορμή λοιπόν τις δηλώσεις που παραχώρησε η Μελίνα στις τηλεοπτικές κάμερες η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη την Πέμπτη 14/12 στο Πάμε Δανάη για την περίοδο που ήταν χωρισμένη και έπαιρνε συμβουλές από την Νικολαϊδη και τον Πολυχρονιάδη στο κέντρο που εμφανιζόταν η Δέσποινα Βανδή.

«Μου φαίνεται πολύ γλυκό το όντως προσπαθεί να οριοθετηθεί και να πει: «Να μιλήσουμε για αυτό που είναι το πάρτι». Θέλω να σας πω όταν λοιπόν το 2019, αν θυμάμαι καλά είχα χωρίσει εγώ. Τότε τραγουδούσε η Δέσποινα σε ένα μαγαζί, έλεγα που θα πνίξω τον πόνο του; Στη Δέσποινα. Που θα τον πνίξω; Πήγαινα εγώ στο μαγαζί, ήταν εκεί η Μελίνα, η Κατερίνα η Παπαμερή φυσικά. Οπότε τους έλεγα παιδιά τι θα κάνω και είμαι χωρισμένη. Ζούσα μεγάλα δράματα.

Στα γκρουπ μιλούσαμε με face time και με τον Μάνο Μαγιάτη. Μιλούσε με μία παρέα, που δεν ήμασταν φίλοι ούτε μιλάμε κάθε μέρα αλλά μιλούσαμε και αναλύαμε τον χωρισμό. Επανασυνδέθηκα εγώ αργότερα οπότε λέω μου φέρατε γούρι και έχουμε ζήσει με τη Μελίνα και με τη Δέσποινα όλο αυτό και τώρα μου φαίνεται σαν ψέμα, που την ίδια περίοδο μίλαγα και με τον Αλέξανδρο που είναι φίλος του αγοριού που ήμουν τότε και τότε μίλαγα με αυτούς τους ανθρώπους σε διαφορετικές κλήσεις αλλά για το ίδιο θέμα.

Τώρα μου φαίνεται τόσο απίστευτο, που είμαι εδώ κάνουμε εκπομπή, παίζουμε αυτά τα πρόσωπα που είναι πια ζευγάρι ο Αλέξανδρος με τη Μελίνα. Πώς τα έφερε η ζωή; Καλά απίστευτο;», είπε η Δανάη Μπάρκα.