«Και η μαμά του Αλέξανδρου και η μαμά μου...» - Η δημόσια αποκάλυψη της Μελίνας Νικολαΐδη για την πεθερά της και τη Δέσποινα Βανδή

Τα σχόλια του Πολυχρονιάδη στο πάρτι για το μαγαζί του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Και η μαμά του Αλέξανδρου και η μαμά μου...» - Η δημόσια αποκάλυψη της Μελίνας Νικολαΐδη για την πεθερά της και τη Δέσποινα Βανδή

Το βράδυ της Τετάρτης 13/12 έγινε ένα λαμπερό πάρτι στο μαγαζί που διατηρεί ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στη Γλυφάδα με υγιεινά φαγητά από τα χέρια της μαμάς του, το οποίο μάλιστα έχει κλείσει 4 χρόνια λειτουργείας.

Το παρόν ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους έδωσε η Μελίνα Νικολαΐδη και η Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το Youweekly,gr) με το ζευγάρι να μιλάει στη συνέχεια σε ρεπόρτερ του Happy Day.

Όσα είπε ο γυμναστής και η νεαρή φοιτήτρια προβλήθηκαν την Πέμπτη 14/12 με τους δύο να αναφέρονται κυρίως στα επαγγελματικά σχέδια του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και όχι στη μεταξύ τους σχέση.

Οι κοινές δηλώσεις της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

«Σας ευχαριστώ πολύ, που ήρθατε και με τιμήσατε με την παρουσία σας», είπε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

«Εγώ είμαι εδώ για να στηρίξω τον Αλέξανδρο, είναι μία πάρα πολύ όμορφη επιχείρηση με μαμαδίστικα φαγητά, υγιεινά, συνδυάζεται και με το γυμναστήριο πάνω, μόνο τα καλύτερα μπορώ να ευχηθώ. Η μαμά εννοείται θα ερχόταν», είπε η Μελίνα Νικολαΐδη.

«Εγώ τρώω από τη μάνα μου προσωπικά, επειδή είμαι συνέχεια εδώ πέρα», συνέχισε ο Αλέξανδρος.

«Και η μαμά του Αλέξανδρου και η μαμά μου είναι και οι δύο πολύ καλές», απάντησε η Μελίνα.

«Το μυαλό μου είναι εδώ και η προσοχή μου οπότε αν λείψω δε θα είναι η προσοχή μου, όπως πρέπει», κατέληξε ο Πολυχρονιάδης.

Τα τρυφερά φιλιά της Νικολαΐδη και του Πολυχρονιάδη στο Posidonio

Όσον αφορά την κόρη της Βανδή, οι εικόνες αξίζουν όσο χίλιες λέξεις, με τον φακό του YOU να την συναντάει στο Posidonio αγκαλιά στον αγαπημένο της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά ακούγοντας τις αισθαντικές επιτυχίες του Θοδωρή Φέρρη.

Μελίνα Πολυχρονιάδης τρυφερά φιλιά

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι δεν έμεινε για πολλή ώρα στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, αλλά για όση διάρκεια έμεινε εκεί έδειχνε full ερωτευμένο.

Μελίνα Πολυχρονιάδης τρυφερά φιλιά

Ίσως ένας λόγος που έδειχναν τόσο παθιασμένοι, είναι το γεγονός ότι σύντομα θα τους χώριζε η απόσταση, όπως και τελικά έγινε (δείτε εδώ την νοσταλγική ανάρτησή της για τον Αλέξανδρο που είναι μακριά της). Η Μελίνα Νικολαΐδου σπουδάζει υποκριτική και musical στο Λονδίνο, χαράσσοντας μία πορεία αντίστοιχη με εκείνη της Δέσποινας Βανδή -που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε αυτά τα δύο είδη. Σε κάθε περίπτωση έχει την ευλογία της μαμάς, που δηλώνει κατά καιρούς ότι η Μελίνα είναι μία εκπληκτική φωνή.