Σε νοσταλγική διάθεση η Μελίνα Νικολαΐδη - Οι τρυφερές αναρτήσεις με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη όσο λείπει στο Λονδίνο

Ο συμβολισμός στη φωτογραφία του personal trainer

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στο Λονδίνο για τις σπουδές της (δείτε εδώ το ονειρικό σπίτι που μένει) και φαίνεται πως ήδη της λείπουν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Μέσα από τα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε πως ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, είναι συνεχώς στο μυαλό της, όπως και η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, με την οποία κάνει βιντεοκλήσεις όποτε μπορούν.

«Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της αρχικά, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από τη συνομιλία με τη μαμά της.

Βανδή Μελίνα

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Σε άλλο story, όμως, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον καλό τους, με τα χέρια τους ενωμένα να προχωρούν στο δρόμο. Εκείνη έβαλε μία λευκή καρδιά, ενώ εκείνος αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση έβαλε το σύμβολο του άπειρου σε αυτή.

Σύντομα, μάλλον, θα πάει να την βρει (δείτε εδώ την αποκάλυψή του).

Μελίνα Νικολαίδη ανάρτηση Πολυχρονιάδη

Πολυχρονιάδης ανάρτηση Μελίνα

Άκρως διαχυτικοί στο τραπέζι της βάφτισης του γιου Νάργες και Σαντικάι

Το Σάββατο 23/9 πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι, ο οποίος πλέον ονομάζεται Αλέξανδρος, στο Ψυχικό, με το γλέντι να ακολουθεί (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκκλησία).

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Μελίνα Νικολαΐδη, μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, οι οποίοι έφτασαν καθυστερημένοι στον χώρο της δεξίωσης, όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, την Κυριακή 24/9, μιας που και η ίδια βρισκόταν εκεί και τους είδε από κοντά.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, τράβηξε μερικά πλάνα, δείχνοντας τη νεαρή στην εντυπωσιακή της εμφάνιση με το διχτυωτό τοπ με τα στρας, λέγοντας πως όσο παρακολουθούσε το ζευγάρι, δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλο και ήταν αρκετά διαχυτικοί μπροστά στον κόσμο.

«Τους είδα πάρα πολύ ερωτευμένους. Η Μελίνα καθόταν στα πόδια του Αλέξανδρου, τον τάιζε, τον φρόντιζε», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε επίσης: Με φούξια φόρεμα σε γάμο στον Πόρο - Η συγκλονιστική εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη στο πλευρό του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη