Σαν πριγκίπισσα η Λάουρα Νάργες με το παραμυθένιο της φόρεμα - Το φιλί με τον Σαντικάι έξω από την εκκλησία που βαφτίστηκε ο γιος τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Σάββατο 23/9, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του μονάκριβου γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό. Το youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές του ζευγαριού με το μωρό τους, δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους τους, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές φωτογραφίες.

Το θέμα, όπως είχε προδώσει η πρόσκληση (δείτε την εδώ), είναι "σαφάρι" και το dress code είναι αντίστοιχο, επομένως μητέρα και μπαμπάς ντύθηκαν στα μπεζ, με το φόρεμα της Λάουρας Νάργες να κλέβει τις εντυπώσεις καθώς είναι βγαλμένο από παραμύθι. Είναι μίντι, στράπλες με διακοσμητικά μανίκια στους ώμους λάμπει ολόκληρο από τα στρας.

Ο στολισμός συμπεριλάμβανε πολλά πράσινα φυτά και χρωματιστά λουλούδια, πολλά ζωάκια, όπως λιοντάρια και ζέβρες, ενώ τα βλέμματα έπεσαν και στις ξεχωριστές ποδιές των νονών, που είναι δύο φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Bo με την Σάρα Εσκενάζι, με τους οποίους είχε έρθει κοντά λόγω του Survivor.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τραπέζι που θα ακολουθήσει στη συνέχεια θα γιορτάσουν όλοι μαζί και τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη (δείτε εδώ το σπίτι τους στα "βαμμένο" μπλε για χάρη του).

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

βάφτιση γιου Νάργες Σαντικάι στολισμός

βάφτιση γιου Νάργες Σαντικάι εκκλησία

βάφτιση γιου Νάργες Σαντικάι

βάφτιση γιου Νάργες Σαντικάι μαμά και παιδί

βάφτιση γιου Νάργες Σαντικάι οικογένεια

βάφτιση γιου Νάργες Σαντικάι φιλί

βάφτιση γιου Νάργες Σαντικάι Bo Εσκενάζι

Ο χώρος της δεξίωσης

Πριν από λίγες ημέρες, η περήφανη μανούλα δημοσίευσε, μάλιστα, μερικές φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο μέρος που θα κάνει το party και, όπως φαίνεται, πρόκειται για ένα χώρο τεράστιο, με μεγάλο κήπο γεμάτο δέντρα και πρασινάδα, αλλά και τραπέζια σε πλατφόρμα. Ό,τι πρέπει, ιδιαίτερα εάν οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί!

«Σε 1 μήνα έχει ο γιος μου τα πρώτα του γενέθλια και η οργάνωση του πάρτυ ξεκινά», έγραψε η περήφανη μανούλα στο προφίλ της.