Στιγμές ευτυχίας για Νάργες & Σαντικάι - Στα μπλε το σπίτι τους για τα πρώτα γενέθλια του γιου τους (Φωτογραφίες)

Ξετρελαμένοι με τον μικρό Αλέξανδρο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Πέμπτη 21/9 ο γιος της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι έκλεισε ένα χρόνο ζωής με την οικογένειά του να πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τη στιγμή, που ο μικρός Αλέξανδρος ήρθε στη ζωή τους.

Η Λάουρα Νάργες έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για το γιο της στο Instagram, καθώς εκείνη και ο αγαπημένος της γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους στο σπίτι τους, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες.

Να θυμίσουμε εδώ, πως οι γονείς του Αλέξανδρου αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλια του μικρού μαζί με τη βάφτισή του, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ το προσκλητήριο).

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες για τα γενέθλιά του γιου της/

«Η οικογένεια μας σήμερα γιορτάζει, το μωρό μας έχει τα γενέθλια του! Τέτοια ώρα ακριβώς, 19:40 στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, ήρθε ο μικρός μας πρίγκιπας στον κόσμο και ολοκλήρωσε την ευτυχία μας. Σε αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Χρόνια πολλά μοναδικό μας πλάσμα, να τα χιλιάσεις, να σε χαίρονται ο μπαμπάς και η μαμά και όλοι όσοι σε αγαπούν και αγαπάς ήδη με την απίστευτη αγνή σου καρδιά. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… έγινες 1!!!», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Oι χωριστές διακοπές της Λάουρα από το Σαντικάι

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, εντόπισε τον Χρήστο Σαντικάι και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου του έκανε μερικές ερωτήσεις για τη ζωή του ως μπαμπάς ενός παιδιού και την σχέση του με την Λάουρα Νάργες.

«Η Λάουρα πήγε το καλοκαίρι στη Γερμανία με το παιδί μας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά ξέραμε εξ' αρχής ότι θα τα έχουμε αυτά, γιατί είναι οι δουλειές μας έτσι. Θα ήθελα το πρώτο καλοκαίρι να το ζήσω μαζί με τον γιο μου, αλλά εντάξει, δεν πειράζει», είπε αρχικά.

Και επισήμανε: «Ο γιος μας είναι πιστός στον ρυθμό της μουσικής. Λέει μαμά, μπαμπά. Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη γυναίκα δίπλα μου, την αγαπάω, είναι πολύ όμορφη γυναίκα αλλά πάνω από όλα πολύ όμορφος άνθρωπος. Την ερωτεύτηκα ακόμη περισσότερο όταν έγινε μαμά, ήρθαν κι άλλα συναισθήματα που δεν το περιμένεις».

Όσον αφορά στο μωρό τους, εξήγησε: «Θα τον πούμε Αλέξανδρο», όχι λόγο παράδοσης, αλλά επειδή τους άρεσε το όνομα.