Μαζί με τη βάφτιση και το party γενεθλίων του μικρού Αλέξανδρου - Το προσκλητήριο της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

Το θέμα που επέλεξαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Το πρωί της Τετάρτης 13/9 ο Χρήστος Σαντικάι παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, μιλώντας για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε χωρίς την Λάουρα Νάργες και τον γιο τους (δείτε εδώ την εξομολόγησή του).

Λίγο μετά την προβολή των δηλώσεών του, παρουσιάστηκε στην οθόνη το πολυπόθητο προσκλητήριο της βάφτισης του γιου τους. Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό πως μετά το καλοκαίρι οι δύο γονείς είχαν σκοπό να τελέσουν το μυστήριο, όμως για πρώτη φορά ανακοινώθηκε η ημερομηνία, αλλά και το μέρος όπου αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

Στις 23 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής θα δουν τον γιο τους να κάνει βουτιά στην κολυμπήθρα, με νονούς δύο φίλους του ζευγαριού, τη Δέσποινα και τον Απόστολο, στις 11:00, με πολλούς και λαμπερούς καλεσμένους.

Το θέμα που έχουν επιλέξει είναι το "σαφάρι", που φαίνεται άλλωστε και από την πρόσκληση, με τα πράσινα και τα μπεζ χρώματα να κυριαρχούν, όπως και τα ζώα της ζούγκλας.

Όπως εξήγησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με τη βάφτιση θα πραγματοποιηθεί και το party γενεθλίων του μικρού Αλέξανδρου, όπως θα ονομαστεί.

Δείτε επίσης: Συγκινημένη Λάουρα Νάργες - Η αντίδραση της όταν είδε το γιο της να μπουσουλάει (Βίντεο)

Ο χώρος που έχουν επιλέξει για τη δεξίωση

Η Λάουρα Νάργες πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τις ετοιμασίες για το party του γιου της. Ο μπέμπης θα γίνει ενός έτους και η νέα μανούλα ανυπομονεί να του οργανώσει τον πιο φαντασμαγορικό χώρο, με μπαλόνια, παιχνίδια και φαγητά, ώστε να μείνει η μέρα αυτή αξέχαστη σε όλους.

Το party και, όπως φαίνεται, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε ένα χώρο τεράστιο, με μεγάλο κήπο γεμάτο δέντρα και πρασινάδα, αλλά και τραπέζια σε πλατφόρμα. Ό,τι πρέπει, ιδιαίτερα εάν οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί!

«Σε 1 μήνα έχει ο γιος μου τα πρώτα του γενέθλια και η οργάνωση του πάρτυ ξεκινά», έγραφε η περήφανη μανούλα στο προφίλ της.