Συγκινημένη Λάουρα Νάργες - Η αντίδραση της όταν είδε το γιο της να μπουσουλάει (Βίντεο)

Πολύ γλυκό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες είναι μια περήφανη μανούλα, καθώς μέσα από αναρτήσεις, που κατά καιρούς κάνει στα social media τη βλέπουμε να ''λιώνει'' για το γιο της Αλέξανδρο, ο οποίος μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Μέσα από το νέο βίντεο, που δημοσίευσε η ραδιοφωνική παραγωγός στα insta stories της τη βλέπουμε να απαθανατίζει το μικρό στο πάτωμα με το μπλε φορμάκι του στην προσπάθειά του να μπουσουλήσει.

Η στιγμή αυτή δεν είναι μόνο για το μωρό πρωτόγνωρη, αλλά και για την ίδια τη Λάουρα αφού ζει μαζί του και εκείνη κάθε πρώτη του στιγμή (δείτε εδώ σπάνια φωτογραφία της Λάουρα με τη μαμά της).

Ο γιος της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

«Το παιδί μου μεγάλωσε», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Πότε παντρεύεται τον Χρήστο Σαντικάι και βαφτίζουν το παιδί τους

Την πιο όμορφη περίοδο στη σχέση τους διανύουν Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ήρθαν ακόμη πιο κοντά ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Τώρα λοιπόν, το ζευγάρι ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real News, σκέφτονται πότε θα γίνει ο γάμος τους αλλά και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος όπως βλέπουμε μέσα από αναρτήσεις, τους έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της δημοσιογράφου, αν και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης όταν ακόμη η Λάουρα ήταν έγκυος, θέλουν να κάνουν θρησκευτικό γάμο αλλά και να βαφτίσουν το γιο τους που θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος. Όλα δείχνουν πως τα δυο μυστήρια θα γίνουν το καλοκαίρι του 2024.