Ξανθιά με όμορφο χαμόγελο και εκφραστικά μάτια - Αυτή είναι η μητέρα της Λάουρας Νάργες και γιαγιά του μικρού Αλέξανδρου

Κούκλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μας δείχνει την οικογένειά της, τον σύντροφο και το μωρό της (δείτε εδώ πότε θα παντρευτεί και θα βαφτίσει τον γιο της), ωστόσο οι φορές που παρουσιάζει τους γονείς και τους υπόλοιπους συγγενείς της είναι σπάνιες.

Την Παρασκευή 7/7 ωστόσο, έκανε μια εξαίρεση, καθώς η μητέρα της είχε τα γενέθλιά της και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, υπενθυμίζοντάς της πόσο πολύ την αγαπάει.

Αυτή είναι η μητέρα της Λάουρας Νάργες

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά (και γιαγιά) του κόσμου. Είμαστε τυχεροί που σε έχουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Με κροπ τοπ και εφαρμοστή παντελόνα - Βόλτα στο πάρκο για τη Λάουρα Νάργες και το γιο της

Λάουρα Νάργες μαμά
Instagram / Λάουρα Νάργες

Οι φωνούλες του μπέμπη της που έχει μεγαλώσει πολύ

Η Λάουρα Νάργες, πριν από περίπου εννιά μήνες, έγινε μαμά για πρώτη φορά, καθώς κράτησε στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι, τον μικρό τους γιο. Έκτοτε η ίδια έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμά του και καθημερινά αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από τις τρυφερές στιγμές τους στα social media, κάνοντας τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" κάθε φορά.

Την Κυριακή 25/6, μάλιστα, η ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου η ίδια βρισκόταν δίπλα στην κούνια του μωρού και παρατηρούσε τον μπέμπη της να παίζει μόνος του και να κάνει φωνούλες. Όσο περισσότερο μεγαλώνει τόσο ανακαλύπτει τον ίδιο του τον εαυτό και ενθουσιάζεται με τα πράγματα που μπορεί να κάνει, όπως άλλωστε και η μητέρα του, η οποία γεμίζει υπερηφάνεια κάθε φορά που τον κοιτάει.

Διαβάστε επίσης: «Τις περισσότερες φορές κλαίω...» - Η εξομολόγηση της Λάουρας Νάργες για τα κιλά της εγκυμοσύνης