Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας - Στιγμές ευτυχίας για της Λάουρα Νάργες & το Χρήστο Σαντικάι

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lauranarjes - instagram
lauranarjes - instagram

Η Λαόυρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι σε πολύ λίγο καιρό και συγκεκριμένα μέσα στο καλοκαίρι του 2023 ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και παράλληλα να βαφτίσουν το γιο τους, Αλέξανδρο (δείτε εδώ την ημερομηνία).

Όσο λοιπόν το ζευγάρι κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες παράλληλα ζει και άλλες όμορφες στιγμές, καθώς ο ταλαντούχος τραγουδιστής την Πέμπτη 15/6 είχε τα γενέθλιά του και η καλή του ευχήθηκε δημόσια μέσω instagram.

Η Λάουρα εκτός από όσα έγραψε για τον μέλλοντα σύζυγό της αποφάσισε να αποκαλύψει και μία φωτογραφία τους από τις αρχές της σχέσης τους λίγο πριν γίνουν και επίσημα ζευγάρι.

Οι ευχές της Λάουρας Νάργες στο Χρήστο Σαντικάι

«Happy Birthday, Baby Σ´αγαπάω πολύ @xristos.santikai
Ps: swipe για ένα so cute στιγμιότυπο, 4 μέρες πριν τα φτιάξουμε και επίσημα το 2021», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

«Έχει επαληθευτεί
Σε ευχαριστώ για το μεγαλύτερο δώρο της ζωής ❤️! Να τα χιλιάσουμε ❤️ Σαγαπαω πολύ ????????», της απάντησε ο τραγουδιστής.

Το βίντεο της Νάργες με την ανασκόπηση για το 2022

Πριν κάποιο διάστημα η Λάουρα Νάργες (δείτε εδώ ποια θεραπεία ξεκίνησε μετά τη εγκυμοσύνη) αποφάσισε να κάνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram την προσωπική της ανασκόπηση για το 2022, μια χρονιά που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ και που σίγουρα είναι μια από τις αγαπημένες της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο συγκέντρωσε διάφορες στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και από τις μέρες που κράτησε στην αγκαλιά της το μωράκι της ενώ μάλιστα για πρώτη φορά βλέπουμε και ποια ήταν η αντίδραση των αγαπημένων ανθρώπων της Λάουρας όταν έμαθαν πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

“Oh man… what a year! 2022! Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή”, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.