Ξεκίνησε θεραπεία η Λάουρα Νάργες - Η φωτογραφία με τα σημάδια που απέκτησε στο σώμα της στην εγκυμοσύνη

Η αποκάλυψη στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Laura Narjes
Instagram / Laura Narjes

Μαμά για πρώτη φορά έγινε πριν δυο μήνες η Λάουρα Νάργες, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι (δείτε εδώ ποια θα είναι η νονά).

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την νέα καθημερινότητά της για αυτό και η ίδια θέλησε να μιλήσει για τα σημάδια που της έχει αφήσει η εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αποκάλυψε τις ραγάδες που απέκτησε την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες γι΄αυτό και αποφάσισε να επισκεφθεί τον δερματολόγο της προκειμένου να δει πως θα μπορέσει να τις μειώσει.

Για αυτό λοιπόν δοκίμασε μια θεραπεία και μας έδειξε τα πρώτα σημάδια μετά από αυτή μέσω μιας φωτογραφίας.

Τα σημάδια που απέκτησε στο σώμα της κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης

Τα σημάδια που απέκτησε στο σώμα της κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης

Η ανάρτηση για το σώμα της 40 μέρες μετά την γέννα

Το βράδυ της Δευτέρας 31/10 η Λάουρα Νάργες θέλησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαθανατίζοντας το κορμί της 40 ημέρες μετά την γέννα, ενώ παράλληλα έδωσε ένα μικρό στοιχείο για το παιδάκι της.

Από τη μία πλευρά, πόζαρε με ένα στενό γαλάζιο φόρεμα αναδεικνύοντας τις καμπύλες της και το πραγματικό της σώμα τόσες μέρες μετά και, από την άλλη, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τα μικρά χεράκια του Αλέξανδρου.

«Σαραντίσαμε σήμερα στο «λιμάνι» μας στο «μικρό Παρίσι», και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή. Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι έως εδώ, και απ' ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες!!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες γιος