Αυτή θα είναι η νονά του πρωτότοκου γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι - Το συγκινητικό βίντεο

Ανακοινώθηκε με κλάματα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αυτή θα είναι η νονά του πρωτότοκου γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι - Το συγκινητικό βίντεο

Πλημμυρισμένο από χαρά είναι το σπίτι της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι, αφού ο ερχομός του γιου τους Αλέξανδρου στη ζωή έχει φέρει πολύ φως και χαρά, κάτι που εμείς βλέπουμε μέσα από τις διαδικτυακές τους αναρτήσεις.

Με τον τρόπο αυτόν λοιπόν, το μεσημέρι της Τρίτης 15/11 μάθαμε ποια θα είναι η νονά του μωρού, του πρωτότοκου. Η ίδια η Λάουρα ανέβασε στο instagram ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, με το οποίο μα έδειχνε την κολλητή της φίλη Δέσποινα αγκαλιά με το βαφτιστήρι της (δείτε εδώ την πρώτη εικόνα του γιου της μέσα από το μαιευτήριο).

Αυτή θα είναι η νονά του γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι

Το σώμα της 40 ημέρες μετά τη γέννα

Το βράδυ της Δευτέρας 31/10 η Λάουρα Νάργες θέλησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαθανατίζοντας το κορμί της 40 ημέρες μετά την γέννα, ενώ παράλληλα έδωσε ένα μικρό στοιχείο για το παιδάκι της.

Από τη μία πλευρά, πόζαρε με ένα στενό γαλάζιο φόρεμα αναδεικνύοντας τις καμπύλες της και το πραγματικό της σώμα τόσες μέρες μετά και, από την άλλη, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τα μικρά χεράκια του Αλέξανδρου.

«Σαραντίσαμε σήμερα στο «λιμάνι» μας στο «μικρό Παρίσι», και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή. Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι έως εδώ, και απ' ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες!!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες γιος