Λάουρα Νάργες: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο

"Λιώνει" στο πλευρό του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ Lauranarjes
Instagram/ Lauranarjes

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Λάουρα Νάργες καθώς την περασμένη Τετάρτη (21/9) η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο).

Όπως είναι λογικό, τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και ο ερχομός του μικρού Αλέξανδρου ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης (28/9) η Λάουρα Νάργες θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να κρατά στα χέρια της τον μικρό της, ενώ ποζάρεουν μέσα από το μαιευτήριο. Φυσικά, οι χρήστες του instagram "έτρεξαν" να της ευχηθούν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με τον νεογέννητο γιο της

Βούρκωσε μπροστά στις κάμερες για τον γιο της η Λάουρα Νάργες

Η αγαπημένη Λάουρα Νάργες πριν από λίγα 24ωρα έγινε μητέρα και το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου πήρε εξιτήριο ξεκινώντας για τη νέα της καθημερινότητα στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα του Alpha και η εκπομπή Happy Day με το ερωτευμένο ζευγάρι να μιλά πρώτη φορά για το μωράκι που απέκτησε. Η Λάουρα Νάργες δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, φανερά συγκινημένη με όσα βιώνει.

«Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της Λάουρας.

«Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σαντικάι.