Παντρεύονται και βαφτίζουν το γιο τους Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

Πότε θα γίνουν τα μυστήρια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύονται και βαφτίζουν το γιο τους Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

Την πιο όμορφη περίοδο στη σχέση τους διανύουν Χρήστος Σαντικάι και Λάουρα Νάργες. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ήρθαν ακόμη πιο κοντά ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους. Τώρα λοιπόν, το ζευγάρι ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο βήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην Real News, σκέφτονται πότε θα γίνει ο γάμος τους αλλά και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος όπως βλέπουμε μέσα από αναρτήσεις, τους έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά.

Πότε θα κάνουν γαμοβάφτιση Νάργες - Σαντικάι

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της δημοσιογράφου, αν και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης όταν ακόμη η Λάουρα ήταν έγκυος, θέλουν να κάνουν θρησκευτικό γάμο αλλά και να βαφτίσουν το γιο τους που θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος. Όλα δείχνουν πως τα δυο μυστήρια θα γίνουν το καλοκαίρι του 2024.

Το βίντεο της Λάουρα Νάργες με την ανασκόπηση για το 2022

Πριν κάποιο διάστημα η Λάουρα Νάργες (δείτε εδώ ποια θεραπεία ξεκίνησε μετά τη εγκυμοσύνη) αποφάσισε να κάνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram την προσωπική της ανασκόπηση για το 2022, μια χρονιά που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ και που σίγουρα είναι μια από τις αγαπημένες της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο συγκέντρωσε διάφορες στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και από τις μέρες που κράτησε στην αγκαλιά της το μωράκι της ενώ μάλιστα για πρώτη φορά βλέπουμε και ποια ήταν η αντίδραση των αγαπημένων ανθρώπων της Λάουρας όταν έμαθαν πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

“Oh man… what a year! 2022! Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή”, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.