«Τις περισσότερες φορές κλαίω...» - Η εξομολόγηση της Λάουρας Νάργες για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η προσπάθεια που κάνει για να τα χάσει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - laouranarjes
Instagram - laouranarjes

Η Λάουρα Νάργες πριν από λίγους μήνες έγινε μαμά για πρώτη φορά με την ίδια να απολαμβάνει την νέα της καθημερινότητα δίπλα στο γιο της, ο οποίος μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, χωρίς να έχουμε δει για την ώρα το πρόσωπό του.

Η ραδιοφωνική παραγωγός έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα του μικρού της και παράλληλα προσπαθεί να κάνει πράγματα, που θα έχουν να κάνουν με την ίδια και θα της χαρίσουν μικρές στιγμές απόλαυσης (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τον παππού της και το μπέμπη).

Η εξομολόγηση της Λάουρας Νάργες για την απώλεια κιλών

Η γυμναστική είναι μία παλιά δραστηριότητα, που έκανε η Λάουρα προτού μείνει έγκυος και πλέον τη συνεχίζει με σκοπό να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Μέσα από μία νέα ανάρτηση, που έκανε το Σάββατο 27/5 στο instagram έκανε γνωστό, πως πολλές είναι οι φορές, που η ίδια απελπίζεται με τα κιλά, που θέλει να χάσει, ωστόσο ο Χρήστος Σαντικάι είναι στήριγμά της σε αυτό!

Λάουρα Νάργες

Το σώμα της 8 μήνες μετά τη γέννα

Πέρα, από την φροντίδα του παιδιού της, η ίδια έχει αφοσιωθεί και στον εαυτό της, προσπαθώντας να επανέλθει στην φυσική κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν γεννήσει. Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, πηγαίνει πολύ συχνά στο γυμναστήριο για να πετύχει τον στόχο της και φαίνεται πως αυτό αποδίδει πράγματι.

Πολλές είναι οι φορές, δηλαδή, που έχουμε δει την πρόοδό της μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανεβάζει από εκεί, αν και για λίγο καιρό είχε σταματήσει να το κάνει (δείτε την εδώ με κότσο, χωρίς μακιγιάζ και ιδρωμένη). Την Παρασκευή 12/5, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τις διακοπές που ετοιμάζεται να κάνει στην Ζάκυνθο και βρέθηκε μπροστά από τον καθρέφτη του δωματίου της, δείχνοντας ξανά το σώμα της.

Είναι φανερά αδυνατισμένη, μέσα στο αθλητικό της look με το κολάν, το μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και την ζακέτα της και της πάει πολύ!