Ακομπλεξάριστη η Λάουρα Νάργες - Χωρίς μακιγιάζ, με κολάν και τα μαλλιά της σε κότσο στο γυμναστήριο

Πώς είναι το σώμα της 4 μήνες μετά τον τοκετό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από τέσσερις μήνες, καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της, τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι. Οι τρεις τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας έκτοτε και δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με την νεαρή μανούλα να βρίσκεται δίπλα στο παιδί τους 24 ώρες το 24ωρο, προσέχοντας τις κινήσεις και φροντίζοντας τις ανάγκες του.

Η ίδια, ωστόσο, αφού βρήκε τους ρυθμούς της, αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να προσέξει λιγάκι παραπάνω τον εαυτό της όσο είναι ακόμα νωρίς και θα είναι και πιο εύκολο για εκείνη και έτσι ξεκίνησε γυμναστική, ώστε να δει το σώμα της να μεταμορφώνεται ξανά σε αυτό που ήταν πριν την εγκυμοσύνη, χωρίς την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η νέα ανάρτηση της Λάουρας Νάργες από το γυμναστήριο

Μιας που καθημερινά δημοσιεύει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την ρουτίνα της, αποφάσισε πως θα δημοσιεύει όσο μπορεί και την πρόοδό της από το γυμναστήριο και αυτό έκανε την Τρίτη 17/1.

Πιο συγκεκριμένα, πόζαρε με ψηλόμεσο κολάν, κοντό μπλουζάκι και τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο, δίπλα από τον personal trainer της και επισήμανε πως μέρα με την μέρα αρχίζει και αισθάνεται και εκείνη πιο δυνατή και καταλαβαίνει όλο και περισσότερο πως αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα του κόπου της (δείτε την εδώ με τον σύντροφό της να της χαϊδεύει την κοιλιά στο γυμναστήριο).

«Πηγαίνει λίγο καλύτερα μέρα με τη μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πολλές γυναίκες την χειροκρότησαν για το κουράγιο της.

Λάουρα Νάργες γυμναστήριο

Αυτό είναι το όνομα του γιου της

Ο µικρός, πρόκειται να πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, το οποίο επέλεξαν οι γονείς χωρίς να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, αλλά επειδή τους άρεσε και πιστεύουν πως θα του ταιριάζει, κάτι που είχε αποκαλύψει λίγο πριν τον ερχομό του μωρού ο τραγουδιστής μέσα από μερικές δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.