Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Σε τρομερά δύσκολη θέση ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη σε ερώτηση για τη Δέσποινα Βανδή

«Η σχέση μου με τη Μελίνα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Σε τρομερά δύσκολη θέση ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη σε ερώτηση για τη Δέσποινα Βανδή

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, συνάντησε σε σπάνια δημόσια έξοδό του τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαΐδη. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ρωτήθηκε για την καλή του (δείτε εδώ την τελευταία τους έξοδο), ωστόσο σε μία από τις ερωτήσεις έδειξε πως αισθάνεται άβολα και απέφυγε να απαντήσει.

Ο ίδιος γενικότερα είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και οι απαντήσεις του είναι σύντομες και περιεκτικές, στην προσπάθειά του να μη δίνει δικαιώματα για σχολιασμό από τους ανθρώπους των media, αλλά και τους ακόλουθούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η άβολη αντίδραση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη σε ερώτηση για τη Δέσποινα Βανδή

«Το καλοκαίρι ξεκουράστηκα. Έφυγα πάρα πολύ. Το χρειαζόμουν, γιατί είχα μια πολύ δύσκολη χρονιά και έπρεπε να προετοιμαστώ και για τη φετινή. Η σχέση μου με τη Μελίνα πάει πολύ καλά. Το καλοκαίρι ήταν εδώ. Τώρα ξαναφεύγει στο Λονδίνο. Θα πηγαίνω εγώ. Δεν έχω και τόσες υποχρεώσεις με το βόλεϊ, οπότε θα μου είναι λίγο πιο εύκολο», είπε αρχικά.

Όταν, ωστόσο, ρωτήθηκε για τις προπονήσεις που κάνει στη μαμά της συντρόφου του, Δέσποινα Βανδή, βρέθηκε σε τρομερά δύσκολη θέση και αρκέστηκε να πει: «Τώρα γι’ αυτό δε θα σας πω κάτι. Ρωτήστε κάτι για μένα. Είναι χαρά μου να τους γυμνάζω. Έρχεται αρκετός κόσμος στο γυμναστήριο. Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου».

Δείτε επίσης: «Την χαίρεται και είναι κουκλάρα, Δέσποινα» - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από το βίντεο της Βανδή για τον Ντέμη Νικολαΐδη