Καθόταν στα πόδια του και τον αγκάλιαζε - Χαμός με τη φωτογραφία του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και της Μελίνας Νικολαΐδη

Την δημοσίευσε ο καλός της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη ζουν τον απόλυτο έρωτα! Κάθε φορά που η νεαρή επιστρέφει από το Λονδίνο όπου σπουδάζει (δείτε εδώ το σπίτι που νοίκιασε πριν από λίγες ημέρες εκεί), περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί. Πριν ξεκινήσουν, λοιπόν, πάλι τα μαθήματά της και χρειαστεί να τον αποχωριστεί, οι δυο τους είναι όλο βόλτες και προπονήσεις, με τις αναρτήσεις τους να μη λείπουν από τα social media.

Την Τετάρτη 13/9, μάλιστα, ο personal trainer δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την έξοδό τους, με την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη (δείτε εδώ βίντεο από τις αγκαλιές και τα φιλιά με τη νέα του σύντροφο στην Τήνο) να κάθεται στα πόδια του και να τον αγκαλιάζει. Φυσικά, οι αντιδράσεις ήταν χιλιάδες!

Η τρυφερή ανάρτηση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαϊδη Πολυχρονιάδης ανάρτηση

Οι πρώτες δηλώσεις του γυμναστή για τη σχέση τους

Για πρώτη φορά, μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, πέτυχε τον σύντροφο της νεαρής έξω από το γυμναστήριό του και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις, εξηγώντας την αλήθεια για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο "γυαλί" το επόμενο διάστημα. Όσον αφορά τον δεσμό του, ωστόσο, δεν θέλησε να πει τίποτα.

«Δεν ισχύει τίποτα, αυτά είναι ψέματα, δεν είχε γίνει ποτέ πρόταση (από την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα). Ποτέ δεν είχα κάνει ραντεβού, αλήθεια ποτέ», είπε σε πρώτο επίπεδο ο ίδιος.

Και εξήγησε αν θα τον ενδιέφερε να βρεθεί στην τηλεόραση γενικότερα: «Όχι καθόλου. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή έτσι κι αλλιώς, έχω πολλές δουλειές».

«Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή. Ευχαριστώ πάρα πολύ», δήλωσε στην πορεία μόλις ρωτήθηκε για την σχέση του με την Μελίνα, ενώ σχετικά με τους διάσημους που προπονεί, επισήμανε: «Και γι' αυτό δεν θα σας πω κάτι».