Σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αλεξάνδρος Πολυχρονιάδης; Τι συμβαίνει με τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη

"Έσκασαν" τα ευχάριστα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αλεξάνδρος Πολυχρονιάδης; Τι συμβαίνει με τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη

Τα δοκιμαστικά για τη νέα εκπομπή του ANT1 με την Ελίνα Παπίλα (την οποία φυγάδευσαν έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1) συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και μάλιστα έχουν γίνει ήδη γνωστά μερικά από τα ονόματα που είναι ένα βήμα πριν πουν το "τελικό" ναι.

«Δεν έχω να σας πω κάτι ακόμα. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε όλα όταν έρθει η ώρα! Τον Θανάση Πασσά τον έχω κάθε μέρα, τον θαυμάζω! Θα σας τα πω όλα στην ώρα τους, δεν έχω κάτι τώρα να σας πω», έχει αρκεστεί να πει η Ελίνα Παπίλα μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια σου» και το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Μαρίνας Χαραλάμπους, οι πρώτοι συνεργάτες που φαίνεται να συμφώνησαν για την εκπομπή είναι δύο, ενώ μάλιστα αποκαλύφθηκε και το πρόσωπο – έκπληξη που τις επόμενες μέρες θα περάσει από δοκιμαστικό.

Θα περάσει από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

«Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται. Μάλλον έχουν “κλειδώσει” ο Αντώνης Βλοντάκης και ο Γιώργος Λάγιος, αλλά θέλουν και ακόμη ένα αγόρι. Εμείς μάθαμε για ένα πολύ όμορφο αγόρι το οποίο τον τελευταίο καιρό συζητιέται για τη σχέση του με ένα όμορφο κορίτσι. Θα κάνει δοκιμαστικό μέσα στην εβδομάδα. Ασχολείται με τη γυμναστική και είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη», ανέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ως personal trainer, ίσως βρεθεί στην εκπομπή για να αναλάβει την ενότητα fitness, όπως συμπλήρωσε το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής.