Προσπάθησαν να κρυφτούν αλλά δεν τα κατάφεραν: Αγκαλιές και φιλιά για τον Ντέμη Νικολαΐδη και την σύντροφό του σε παραλία της Τήνου

Μετά τις διακοπές τους στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προσπάθησαν να κρυφτούν αλλά δεν τα κατάφεραν: Αγκαλιές και φιλιά για τον Ντέμη Νικολαΐδη και την σύντροφό του σε παραλία της Τήνου

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και μετά το διαζύγιο από την Δέσποινα Βανδή, παρόλο που πολλά κυκλοφόρησαν σχετικά με τα προσωπικά του, ο ίδιος δεν έκανε καμία ανάρτηση η δήλωση.

Τι και αν είχε βγει πως ήταν σε σχέση με πολύ γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι ερωτευμένος από το τέλος του 2022 με Manager εταιρίας ρούχων η οποία είναι είναι επίσης γνωστή στα κοσμικά δρόμενα.

Φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι του ζευγαριού, το οποίο το πέρασαν διακριτικά χωρίς να προκαλούν με αναρτήσεις στα social media ή συνεντεύξεις. Στις 18/8 ωστόσο, η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

Το ζευγάρι έκανε διακοπές στα Άχλα της Άνδρου, και μάλιστα στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, όπως πρόδωσε η μία από τις υπόλοιπες φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά εκεί).

Οι τρυφερές στιγμές του Ντέμη Νικολαΐδη με την σύντροφό του στην Άνδρο

Μετά την Άνδρο, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου ταξίδεψαν στην όμορφη Τήνο. Το Πρωινό λοιπόν, διασφάλισε αποκλειστικό βίντεο από τις τρυφερές τους στιγμές σε παραλία του νησιού. Μπορεί να θεώρησαν πως δεν θα τους εντοπίσει κανείς, τελικά άνθρωποι που βρέθηκαν στην ίδια παραλία τους τράβηξαν βίντεο και το έστειλαν στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής στην Τήνο έχει το δικό του εξοχικό σπίτι (δείτε το εδώ) και είναι λογικό να έχει πολλούς γνωστούς που εκείνη την στιγμή τον σκέφτηκαν.

Αυτή είναι η σύντροφός του

Η σύντροφος λοιπόν του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, κατάγεται από τα Ιωάννινα και ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό, ενώ έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής showbiz, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, την είδαμε δει μέσα από τη σειρά "Καληνύχτα μαμά" του ΑΝΤ1 το 1996-1997 και τον ρόλο της «μικρής Μαργαρίτας», τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη. «Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο», είχε πει η ίδια πριν καιρό για την συμμετοχή της στη σειρά.