Νέες αποκαλύψεις για την σχέση Ντέμη Νικολαΐδη- Κατερίνα Παναγοπούλου: «Είναι μαζί εδώ και...»

«Δεν γνωρίζουν που θα καταλήξει αυτό που έχουν» δηλώνει φιλικό τους πρόσωπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες αποκαλύψεις για την σχέση Ντέμη Νικολαΐδη- Κατερίνα Παναγοπούλου: «Είναι μαζί εδώ και...»

Κυκλοφόρησαν νέες κοινές φωτογραφίες του Ντέμη Νικολαΐδη με την Κατερίνα Παναγοπούλου, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι μαζί εδώ και 2,5 μήνες. Παρά τις αρνήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή για οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους, φαίνεται πως οι δυο τους «εξερευνούν» τις δυνατότητες της γνωριμίας τους.

Η φημολογούμενη σχέση Νικολαΐδη - Παναγοπούλου

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε στο «Πρωινό», πως οι δυο τους είχαν βγει με φιλικό τους ζευγάρι, και από εκεί κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες.

Δεν ήταν η πρώτη τους συνάντηση, καθώς σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα, οι δύο «βγαίνουν» από την αρχή του νέου χρόνου.

«Ξεκίνησε κάτι που δεν γνωρίζουν πού θα καταλήξει όμως είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. Ωστόσο, «δεν πρόκειται να ξαναβγούν έξω μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας» δήλωσε φιλικό τους πρόσωπο

Ποια είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου

Γεννήθηκε στις 16 Μαΐου και είναι Ταύρος. Πρώτη της δουλειά ήταν στον ραδιοφωνικό FLASH 96 όπου έκατσε για 10 ολόκληρα χρόνια. Εκεί έκανε εκπομπές, παρουσίαζε δελτία ειδήσεων, κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εργασίας, παρουσίαζε εκπομπή με τον Μίμη Ανδρουλάκη και παράλληλα έγραφε σε εφημερίδες και περιοδικά

Όταν έκλεισε ο σταθμός η Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε στην Athens Voice. Μέχρι τον Αύγουστο του 2020 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του STAR Channel κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ πριν κάλυπτε το οικονομικό και πολιτικό ρεπορτάζ.

Πλέον η Κατερίνα Παναγοπούλου βρίσκεται στο MEGA όπου επίσης παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το προφίλ της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Instagram είναι @katpanagopoulou κι έχει 25.200 followers.

«Είμαι από Αθήνα. Πολύ μακρινή καταγωγή είναι από Πελοπόννησο, Κυπαρισσία. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν στην Αθήνα, όταν πήγαινα Γ’ Λυκείου. Δεν είμαι παντρεμένη. Μου έγινε στο παρελθόν διερευνητική πρόταση γάμου, αλλά ήμουν αρνητική και δεν προχώρησε στο να γονατίσει.

Έχω πολύ δεμένη οικογένεια. Αλλιώς έχω πολύ δεμένη οικογένεια και πολύ υποστηρικτική θέλω όταν κάνω οικογένεια, να γίνει με αυτούς τους όρους. Δηλαδή και εγώ να έχω ένα σύντροφο που όταν ξεκινήσουμε να νιώθω πως θα είναι για πάντα. Αυτό» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου.