Δεν είναι μόνο φίλοι - Νέες φωτογραφίες διαψεύδουν τις δηλώσεις του Νικολαΐδη για την Παναγοπούλου

Ποιος λέει ψέματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν είναι μόνο φίλοι - Νέες φωτογραφίες διαψεύδουν τις δηλώσεις του Νικολαΐδη για την Παναγοπούλου

Ο απόηχος για το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao για την κοινή έξοδο του Ντέμη Νικολαΐδη και της Κατερίνας Παναγοπούλου συνεχίζεται. Μετά τον αρχικό θόρυβο πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να προσπαθήσουν να σβήσουν όσα είδαν και όσα έγιναν και με αγωνία να διαψεύσουν τα γεγονότα.

Όμως τα γεγονότα δεν διαψεύδονται, όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στο περιοδικό. Ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από φωτογραφικές αποδείξεις.

Το περιοδικό Ciao επιμένει για τον Νικολαΐδη και την Παναγοπούλου

Μπορεί ο ίδιος ο Ντέμης να θέλει να παραμείνει ιδιωτική η προσωπική του ζωή όμως μια δημόσια έξοδο είναι πάντα δημόσια. Και όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός δεν καταπατούν καμία ιδιωτικότητα, διαβάζουμε στο σημερινό 8/3 δημοσίευμα του Ciao, όπως επίσης το κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες δεν μιλούσε πουθενά για σχέση.

Μια από εκείνους που προσπάθησαν να αλλάξουν τα γεγονότα ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε εδώ όσα δήλωσε). Αρχικά οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας πως τα γεγονότα δεν έγιναν όπως παρουσίασε η παρουσιάστρια. Δεν υπήρχαν 15 άτομα στην παρέα παρά μόνο 4. Και ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Κατερίνα δεν μίλησαν μόνο όταν χαιρετήθηκαν, όπως μπορείτε να δείτε:

Νικολαΐδης Παναγοπούλου

Νικολαΐδης Παναγοπούλου σχέση

Νικολαΐδης Παναγοπούλου νέες φωτογραφίες

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντέμης με ένα φιλικό του ζευγάρι πήγαν στο μαγαζί κατά τις 12 και αμέσως εκείνος ζήτησε μια καρέκλα δίπλα του, η οποία παρέμεινε κενή σα να περίμενε κάποιον. Μισή ώρα αργότερα μπήκε στο μαγαζί η παρουσιάστρια και αμέσως κατευθύνθηκε στο τραπέζι όπου και έκατσε τελικά στην κενή καρέκλα.

Παρέμεινε εκεί όλο το βράδυ, κατανάλωσαν άφθονη ποσότητα αλκοόλ καθώς τα κεράσματα και τα σφηνάκια έδιναν κι έπαιρναν με αποτέλεσμα να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα και να είναι όλοι πιο λυμένοι και πιο χαλαροί.

Μετά από την ζεστή βραδιά που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες όλοι έφυγαν κατά τις δυο με πρώτη αποχωρήσασα την δημοσιογράφο και με διαφορά λίγων λεπτών τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.