"Είμαι σε θέση να γνωρίζω..." - Η Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε τα πάντα για την σχέση του Νικολαΐδη με την Παναγοπούλου

Στον αέρα του Happy Day ειπώθηκαν όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντέμης Νικολαΐδης και μίλησε πρώτη φορά για την σχέση του με την Κατερίνα Παναγοπούλου η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης 2/3 πήρε θέση και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα.

Συγκεκριμένα, συζητώντας για τις επίμαχες φωτογραφίες και την απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως πολύ καλά πληροφορημένες πηγές της, που βρίσκονται κοντά στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, της μετέφεραν πως ο ίδιος θεωρεί ότι όλο αυτό ήταν στημένο από κάποιους.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, πολύ κοντινή του, ότι θεωρεί πως κάποιος του έστησε αυτή την ιστορία με την Παναγοπούλου. Ήταν σε μια παρέα 10-15 άτομα. Η μόνη στιγμή που ήρθε πιο κοντά με την Κατερίνα είναι η στιγμή που χαιρετήθηκαν και αποτυπώθηκαν στις φωτογραφίες. Οπότε θεωρεί πως κάποιος του την έστησε για να το παρουσιάσει έτσι. Ήταν τόσο ξεκάθαρο πως δε συμβαίνει τίποτα, γιατί η μόνη στιγμή που μίλησαν οι δυο τους ήταν αυτή της χειραψίας» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το παρελθόν και η καταγωγή της Κατερίνας Παναγοπούλου

Γεννήθηκε στις 16 Μαΐου και είναι Ταύρος. Πρώτη της δουλειά ήταν στον ραδιοφωνικό FLASH 96 όπου έκατσε για 10 ολόκληρα χρόνια. Εκεί έκανε εκπομπές, παρουσίαζε δελτία ειδήσεων, κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εργασίας, παρουσίαζε εκπομπή με τον Μίμη Ανδρουλάκη και παράλληλα έγραφε σε εφημερίδες και περιοδικά

Όταν έκλεισε ο σταθμός η Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε στην Athens Voice. Μέχρι τον Αύγουστο του 2020 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του STAR Channel κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ πριν κάλυπτε το οικονομικό και πολιτικό ρεπορτάζ.

Πλέον η Κατερίνα Παναγοπούλου βρίσκεται στο MEGA όπου επίσης παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Το προφίλ της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Instagram είναι @katpanagopoulou κι έχει 25.200 followers.

«Είμαι από Αθήνα. Πολύ μακρινή καταγωγή είναι από Πελοπόννησο, Κυπαρισσία. Ο πρώτος μου έρωτας ήταν στην Αθήνα, όταν πήγαινα Γ’ Λυκείου. Δεν είμαι παντρεμένη. Μου έγινε στο παρελθόν διερευνητική πρόταση γάμου, αλλά ήμουν αρνητική και δεν προχώρησε στο να γονατίσει.

Έχω πολύ δεμένη οικογένεια. Αλλιώς έχω πολύ δεμένη οικογένεια και πολύ υποστηρικτική θέλω όταν κάνω οικογένεια, να γίνει με αυτούς τους όρους. Δηλαδή και εγώ να έχω ένα σύντροφο που όταν ξεκινήσουμε να νιώθω πως θα είναι για πάντα. Αυτό» τόνισε η Κατερίνα Παναγοπούλου.