"Πέρασα δύσκολα αλλά τώρα..." - Ο Ντέμης Νικολαΐδης σπάει πρώτη φορά την σιωπή του για την Κατερίνα Παναγοπούλου

Τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Εδώ και λίγα 24ωρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που δείχνουν τον Ντέμη Νικολαΐδη λίγο μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή να έχει έρθει αρκετά κοντά με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου.

Τα δημοσιεύματα απευθείας πήραν φωτιά με πρώτο το περιοδικό Ciao που έφερε στο φως της φωτογραφίες να αναφέρει πως οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα μήνα. Τότε και πιο συγκεκριμένα ένα βράδυ σε κορυφαίο μαγαζί της Αθήνας βρέθηκαν καθένας με την παρέα του να διασκεδάζουν χωρίς ακόμη να γνωρίζουν τι θα τους επεφύλασσε το μέλλον.

Οι δυο τους απλώς χαιρετήθηκαν εκείνο το βράδυ, αλλά όπως φαίνεται ο Ντέμης κράτησε τη γνωριμία αυτή στη μνήμη του, καθώς αμέσως κατάλαβε ότι η Κατερίνα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα. Και ήθελε να την συναντήσει ξανά.

Το φιλικό ζευγάρι του Ντέμη, οι άνθρωποι που ήταν μαζί του το επίμαχο βράδυ στο Παλαιό Ψυχικό, ήταν εκείνοι που κανόνισαν τα πάντα. Ήταν δηλαδή εκείνοι που φρόντισαν να είναι η Κατερίνα στο μαγαζί. Ο Ντέμης λοιπόν ξέροντας ότι εκείνη θα ερχόταν, ζήτησε από το σερβιτόρο να του κρατήσει τη θέση δίπλα του με σκοπό να καθίσει μαζί του, αποκαλύπτει το Ciao.

Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα αυτά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Δανίκα και στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα τι πραγματικά συμβαίνει.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη

Αδυνατισμένο σε βλέπω.

Έχω χάσει δεκαπέντε κιλά και πρέπει να πετάξω από πάνω μου άλλα δέκα. Πέρασα δύσκολα, αλλά τώρα είμαι καλά.

Σε πιστεύω, το πρόσωπό σου λάμπει.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα αρκετών χιλιομέτρων, κάποιες μέρες γυμναστική, γιόγκα, πιλάτες. Πρέπει να βρω τη φόρμα μου.

Και αυτή η ιστορία με την Κατερίνα Παναγοπούλου;

Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με μια κοινή παρέα, κάπου εδώ κοντά. Αυτό και τίποτε άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις.