Στο ξενοδοχείο της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου - Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Ντέμη Νικολαΐδη με τη νέα του σύντροφο από τις διακοπές στην Άνδρο

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου του έχει κλέψει την καρδιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / NDP
Instagram / NDP

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά το διαζύγιο με την Δέσποινα Βανδή θέλησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η εμφάνισή του στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με μία ξανθιά γυναίκα κίνησε τις υποψίες και λίγο διάστημα αργότερα έγινε γνωστό πως πρόκειται για τη νέα του σύντροφο. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Οι δυο τους συνεχίζουν να είναι διακριτικοί, χωρίς να προκαλούν με αναρτήσεις στα social media ή συνεντεύξεις, ωστόσο την Παρασκευή 18/8 ο νέος έρωτας του ποδοσφαιριστή δημοσίευσε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Ντέμη Νικολαΐδη με τη νέα του σύντροφο

Δεν θέλησαν να δείξουν τα πρόσωπά τους, ωστόσο φωτογράφησαν τις σκιές τους στην άμμο όπου περπατούσαν, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα Άχλα της Άνδρου, και μάλιστα στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, όπως πρόδωσε η μία από τις υπόλοιπες φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά εκεί).

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου Ντέμης Νικολαΐδης
Instagram / Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου Άνδρος
Instagram / Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου Ντέμης ξενοδοχείο Μενεγάκη Παντζόπουλου
Instagram / Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η σύντροφος λοιπόν του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, κατάγεται από τα Ιωάννινα και ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα. Είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό, ενώ έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής showbiz, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, την είδαμε δει μέσα από τη σειρά "Καληνύχτα μαμά" του ΑΝΤ1 το 1996-1997 και τον ρόλο της «μικρής Μαργαρίτας», τηλεοπτικής κόρης της Λίλας Καφαντάρη. «Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο», είχε πει η ίδια πριν καιρό για την συμμετοχή της στη σειρά.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου μπορεί να κρατά την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Μπορεί το προφίλ της στο Instagram να είναι ιδιωτικό, στο Facebook όμως ανεβάζει δημόσιες αναρτήσεις.

Η ίδια αγαπάει τα ταξίδια, τις εξορμήσεις με φίλους αλλά και τη δουλειά της, αφού είναι manager και αλυσίδα ρούχων.

Posted by Alexandra Nikolaidou on Sunday, April 16, 2023
Posted by Alexandra Nikolaidou on Friday, February 10, 2023