Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντέμη Νικολαϊδη με την νέα του σύντροφο - Νέα αρχή για τον πρώην σύζυγό της Δέσποινας Βανδή

Ποια είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Δεν είναι μόνο η Δέσποινα Βανδή που έχει αλλάξει ολοκληρωτικά κεφάλαιο στην ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μιας νέας γυναίκας, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Φανή Σπυριδάκη.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντέμη Νικολαϊδη με την νέα του σύντροφο

Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε την Κυριακή που μας πέρασε στη μεγάλη φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Super League και ειδικότερα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου ο φωτογραφικός φακός γνωστού περιοδικού τον απαθανάτισε παρέα με τη νέα του σύντροφο.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, πρόκειται για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, η οποία είναι κατά 10 χρόνια μικρότερή του και πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να γνωρίστηκε στα τέλη του 2022 μέσω κοινών φίλων.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 17/5, προβλήθηκαν στην εκπομπή MEGA Καλημέρα οι πρώτες φωτογραφίες του νέου ζευγαριού της ελληνικής showbiz μετά από το ρεπορτάζ του περιοδικού και όπως ειπώθηκε το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Στo Πρωινό Μας, έγινε και μια αποκάλυψη για τη νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη. Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε την Αλεξάνδρα να παίζει τη δεκαετία του ’90 στη σειρά του ΑΝΤ1 “Καληνύχτα Μαμά” δίπλα στην Άννα Βίσση.

Επιτυχίες δεν έχει μόνο στα προσωπικά, αλλά και στα επαγγελματικά

Ο Ντέμης Νικολαίδης έχει καταφέρει να μας απασχολήσει τόσο με τα προσωπικά του, όσο και με τα επαγγελματικά του όλα αυτά τα χρόνια, που είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αφού τα ονόματα ''ΑΕΚ'' και Δέσποινα Βανδή ήταν για χρόνια βαθιά συνδεδεμένα με εκείνον.

Σήμερα όλα αυτά αποτελούν σε ένα βαθμό παρελθόν, αφού η ενεργή καριέρα του ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει λήξει εδώ και χρόνια και ο χωρισμός από την τραγουδίστρια είναι κάτι πολύ καλά διαδεδομένο.

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά του, αυτά σχετίζονται με τη μπάλα, αφού κάνει εκπομπές, ενώ παράλληλα ακολουθεί εκπαίδευση προκειμένου να γίνει εθελοντής πυροσβέστης. Μάλιστα την Τρίτη 28/3 εκδόθηκε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για τον ίδιο, καθώς ξεκινάει νέα ραδιοφωνική εκπομπή (δείτε εδώ αν εγκρίνει τη σχέση της κόρης του).

«Ο Ντέμης Νικολαΐδης θα κάνει πάντα «FAIR PLAY» στο γήπεδο του bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κάθε Παρασκευή απόγευμα ο Ντέμης Νικολαΐδης από τις 18:00 έως τις 20:00 αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ραδιοφωνικές ασίστ του Βάιου Τσούτσικα και σκοράρει κατά βούληση!

Η εκπομπή «FAIR PLAY» έρχεται και ζητάει την μπάλα για να κάνει το δικό της παιχνίδι, με θέματα που ανοίγουν το μυαλό και καλεσμένους που έχουν κάτι να πουν!

Αυτήν την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή 18:00-20:00 ο Ντέμης Νικολαϊδης και ο Βάιος Τσούτσικας έρχονται στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συντονίσου!», αναγράφει η ανακοίνωση της bwin.

Ντέμης Νικολαΐδης